Om Vestbyens Cykelhandel

Vestbyens Cykelhandel er en traditionsrig butik med et ungt team, her får du altid super service og en ordentlig handel! Din Cykelfagmand stiller krav til cykelhandleren. Derfor er det ikke enhver cykelhandler, der kan certificeres som Din Cykelfagmand. Certificeringen kræver, at personalet jævnligt opdaterer deres viden om cykeltyper, udstyr og gear- og bremsesystemer. Værkstedet skal leve op til præcise krav, både hvad angår værktøj og udstyr, og butikken skal have styr på rutinerne.

Generel beskrivelse

Er du på udkig efter en ny cykel, eller trænger den nuværende tohjulede til en kærlig hånd, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Vi har et bredt sortiment af alle slags cykler og kan være behjælpelig, uanset hvad du er på udkig efter. Mange af cyklerne er på lager, og har du et særligt ønske, kan vi skaffe det hjem.

Raparation fra dag til dag

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, og at de får en fair behandling. Derfor lægger vi står vægt på ærlighed såvel som en grundig dialog, så vi er sikre på, at du forlader butikken med præcis den cykel, du har behov for.

Vi har eget værksted tilknyttet butikken, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan klare reparationer fra dag til dag.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Vestbyens Cykelhandel, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Lyngby I/S v/Rasmus Lyngby Jensen og Jan Lyngby Sørensen

Selskabsform

Interessentskab

Startdato:

01-02-2001

CVR-nr:

25915267

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

476420 Cykel- og knallertforretninger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Rasmus Lyngby Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Jan Lyngby Sørensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1