Om firmaet

Vestbyens Cykelhandel er en traditionsrig butik med et ungt team, her får du altid super service og en ordentlig handel! Din Cykelfagmand stiller krav til cykelhandleren. Derfor er det ikke enhver cykelhandler, der kan...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 12 38...
Adresse

Borgergade 34

9000 Aalborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vestbyens Cykelhandel er en traditionsrig butik med et ungt team, her får du altid super service og en ordentlig handel! Din Cykelfagmand stiller krav til cykelhandleren. Derfor er det ikke enhver cykelhandler, der kan certificeres som Din Cykelfagmand. Certificeringen kræver, at personalet jævnligt opdaterer deres viden om cykeltyper, udstyr og gear- og bremsesystemer. Værkstedet skal leve op til præcise krav, både hvad angår værktøj og udstyr, og butikken skal have styr på rutinerne.

Generel beskrivelse

Er du på udkig efter en ny cykel, eller trænger den nuværende tohjulede til en kærlig hånd, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Vi har et bredt sortiment af alle slags cykler og kan være behjælpelig, uanset hvad du er på udkig efter. Mange af cyklerne er på lager, og har du et særligt ønske, kan vi skaffe det hjem.

Raparation fra dag til dag

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, og at de får en fair behandling. Derfor lægger vi står vægt på ærlighed såvel som en grundig dialog, så vi er sikre på, at du forlader butikken med præcis den cykel, du har behov for.

Vi har eget værksted tilknyttet butikken, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan klare reparationer fra dag til dag.

Vestbyens Cykelhandels valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vestbyens Cykelhandel

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vestbyens Cykelhandel findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Lyngby I/S v/Rasmus Lyngby Jensen og Jan Lyngby Sørensen

CVR-nr:

25915267

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

476420 Cykel- og knallertforretninger

Startdato:

01-02-2001

Ledelse/Administration
Rasmus Lyngby Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Jan Lyngby Sørensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98123851

98 12 38 51

9812 3851

98 123 851