Om Vester Hassing Dyreklinik

Telefonen er åben for aftaler fra kl. 7-17 på hverdage. Udenfor normal arbejdstid vil klinikken som oftest være åben for akutte patienter. På tlf. 98 25 70 00 kan man næsten altid træffe dyrlæge Gorm Madsen eller få en henvisning til en anden dyrlæge.

Om dyrlægen

Jeg hedder Gorm Holdt Madsen. Født i 1958 på Frederiksberg. Opvokset i Frederikshavn. Dyrlæge i januar 1984. Dyrlægeassistent indtil egen praksis i Vester Hassing 1989.

Jeg ønsker at være dyrlæge for dyreejere, som har tillid til mig. Og for dyr som jeg fagligt kan håndtere. Fagligt spænder jeg over sundhedsrådgivning i svine- og kvægbesætninger. Enkeltdyrsbehandling af samme samt hest, hund, kat og andre kæledyr. Jeg er ikke specialiseret i en enkelt dyreart og henviser i forståelse med dyreejer visse patienter til andre dyrlæger med særlig viden.

Omend jeg ikke er specialiseret har jeg en særlig faglig interesse. Det er viden om og brug af smertestillende behandling af patienter.

Personligt har jeg lige meget respekt for en patient om det er en hund, en ko, en hest, en gris, en kat.

Vigtige begreber er dyrevelfærd og forebyggelse af sygdom. Desuden er det mig altså en stor fornøjelse at kurere syge dyr!

Vester Hassing Dyreklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDYRLÆGE GORM HOLDT MADSEN
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-10-1989
CVR-nr:13786178
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Gorm Holdt MadsenFuldt ansvarlig deltager