Om firmaet

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge i mellem Sorø og Slagelse, som tilbyder konsultation og behandling af b.la. heste, hunde og katte. Alle konsultationer og behandlinger af smådyr sker på vores klinik. Ved konsultation af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
53 65 63...
Adresse

Hallelevvej 25

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge i mellem Sorø og Slagelse, som tilbyder konsultation og behandling af b.la. heste, hunde og katte. Alle konsultationer og behandlinger af smådyr sker på vores klinik. Ved konsultation af heste, tilbyder vi altid at komme derhen, hvor du og din hest er mest trygge.Hos Vestermose Dyreklinik sørger vi for at holde os opdaterede på de nyeste metoder og teknikker, så vi har de bedste behandlingsmetoder klar.

Dyreklinik med udkørende hestedyrlæge på Sjælland

Martin er klinikkens dyrlæge. Heste har altid været en del af hverdagen, da han er opvokset på et stutteri. Men også hunde og katte har altid betydet meget. Han er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Heste, men har også mange års erfaring i hunde og katte fra hans arbejde på Ølby Dyrehospital. Martin har løbende efteruddannet sig med kurser både i udlandet og herhjemme.

Louise er klinikkens sygeplejerske og har mange års erfaring fra blandt andet Københavns dyrehospital, hun har fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen i anæstesi og har bred erfaring og både heste, hunde og katte.

Hos Vestermose dyreklinik er vi ligeså kompetente i behandling af smådyr og tager os af alle opgaver, der omhandler behandling, operation og konsultation af smådyr og har alsidige kompetencer i b.la. reproduktion, akutte tilstande, medicinske og ortopædiske patienter.

Vestermose Dyrekliniks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vestermose Dyreklinik

Omsætning

5 955 tkr

Afkastningsgrad

79.99 %

Antal ansatte

16

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vestermose Dyreklinik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Dyrlægen Aps

CVR-nr:

41147229

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

01-02-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

53656313

53 65 63 13

5365 6313

53 656 313