Om firmaet

Vils Bolighus er dit møbelhus midt på Mors. Vi sælger kvalitetsmøbler til helt skarpe priser, og vi får lavet møblerne helt efter dine behov og ønsker med den helt rigtige rådgivning. Vi leverer til hele Danmark - Jylland, Fyn...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 57 23...
Adresse

Næssundvej 156

7980 Vils

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vils Bolighus er dit møbelhus midt på Mors. Vi sælger kvalitetsmøbler til helt skarpe priser, og vi får lavet møblerne helt efter dine behov og ønsker med den helt rigtige rådgivning. Vi leverer til hele Danmark - Jylland, Fyn og Sjælland samt brofaste øer, for at gøre det endnu nemmere for dig!

Vils Bolighus

I Vils Bolighus går vi meget op i at kunden får den rette rådgivning og vejledning. Møbler er nemlig ikke bare møbler. Det er den rigtige indmad og den rigtige stof/læder der afgør om du har en sofa der holder i mange år. Sengen skal støtte de rigtige steder og man skal tage højde for eventuelle skavanker i kroppen. I Vils Bolighus har vi samarbejder med flere handicapforeninger og gør meget i handicapvenlige møbler. Da Rasmus der ejer butikken selv har fået konstateret sklerose i 2017 og deraf har en stor vennekreds med forskellige udfordringer i hverdagen. Deraf ved vi også hvad vi skal spørge efter og rådgive omkring. Det er i disse tilfælde om noget endnu mere vigtigt at få stillet de korrekte spørgsmål. Vi er også altid klar på nye udfordringer. Så hvis i kunder står med nogle specielle udfordringer eller krav så spørger i bare løs.

Med venlig hilsen

Rasmus Pold

Vils Bolighus

Vils Bolighus ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vils Bolighus ApS

Omsætning

1 740 tkr

Afkastningsgrad

39.23 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vils Bolighus ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vils Bolighus ApS

CVR-nr:

41903791

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

Startdato:

30-11-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

97572300

97 57 23 00

9757 2300

97 572 300

31336023

31 33 60 23

3133 6023

31 336 023