Se på kort

plankeborde 

gav 19 virksomheder i dette område

Tvis Tømrerfirma ApS

Horslundvej 17550 Sørvad

Med mange års erfaring har jeg en solid viden om det at bygge og skabe, i træ. Jeg har lavet en del specialopgaver værkstedsopgaver snedkeropgaver, løsninger til fredede bygninger, kirker og lavet løsninger til folk som gerne vil have noget de andre ikke har. Vi er også specialister og udførende i bjælkehuse og træhuse - Tøv ikke med at kontakte mig!

Mester Madsen A/S

Næstvedvej 464720 Præstø
logo

Passioneret håndværk i fremtidens og bevaringsværdige ejendomme. Mester Madsen A/S, Bårse tømrer- og snedkerværksted, er en tømrer og snedkervirksomhed, der sætter kvalitet i højsædet. Udover traditionelle tømreropgaver i alle størrelser, som nybygning, renovering, m.v. er vi også specialister i renovering og vedligeholdelse af gamle fredede og bevaringsværdige ejendomme, hvor vi i samråd med dygtige arkitekter gennem tiden har løst rigtig mange opgaver.

Boligrum ApS

N. A. Christensens Vej 227900 Nykøbing M
logo

BoligRum er dit møbelhus på Mors. Vi sælger kvalitetsmøbler til helt skarpe priser, og vi får lavet møblerne helt efter dine behov og ønsker med den helt rigtige rådgivning. Vi leverer til hele Danmark - Jylland, Fyn og Sjælland samt brofaste øer, for at gøre det endnu nemmere for dig!

St. Hjøllund Savværk ApS

Faurholtvej 37362 Hampen
logo

St. Hjøllund Savværk er beliggende i Midtjylland nær Silkeborg. Savværket opskærer årligt ca. 8000 m3 råtræ, i både gran, lærk og douglas, i alle gængse og ugængse dimensioner og længder. Derudover har vi også stokerflist. Vi producerer paller for bl.a. Damstahl og Dacapo og har en stor produktion og afsætning af disse. Ingenting er for stort eller småt for os. Ring eller mail til os og få en pris på dit byggeprojekt, eller kom måske med en udfordring.

Stråsø Savværk

Industriarealet 26990 Ulfborg
logo

Hos Stråsø Savværk gør vi både i faste projekter såvel som projekter til netop dit behov. Vores produktliste er lang, men kan sagtens gøres længere. Der er ikke et projekt som har en forkert størrelse - vi kan klare alt - store som små opgaver er velkomne. Er det en omgang flis til havebedet, et nyt legehus til børnene eller måske skal der beklædes en helt ny lade på nabofarmen. Et hvert projekt er velkommen hos os - virksomhed som private! Kvalitets savværk i Vestjylland i Holstebro Kommune

Skovlyst Savværk

Gammel Haderslevvej 26500 Vojens
logo

Fyr/gran og lærk saves i alle dimensioner.Så skal der bygges shelter, højbede, skur eller andet, finder vi en løsning. Har din virksomhed brug for special paller, strøer, eller andet emballagetræ, så tag endelig kontakt.

Morud Tømrer Og Snedkerforretning

Rugårdsvej 7615462 Morud
logo

Nyt tag, nye vinduer, efterisolering og energirenovering vi udfører alt i snedker og tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring indenfor faget og kan derfor servicere vores kunder med de bedste og mest fordelagtige løsninger i forhold til pris og kvalitet.

JT Tømrer v. Jan Therkildesen

(5)

Bøgelundvej 17300 Jelling
logo

JT Tømrer er et byggefirma der udfører tømrer og bygge opgaver lige fra små til store opgaver. Vi har mange års erfaring inden for byggeri og leverer et kvalitetsarbejde med de bedste materialer inden for byggeri.

Morten Jørgensen

(5)

Lundvej 48800 Viborg
logo

Tømrer & Snedker Morten Jørgensen er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde. Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges. Vi rådgiver gerne om, hvilke træmaterialer, der egner sig bedst til forskellige opgaver.

Find Holger

Toften 56470 Sydals
logo

Find Holger på Sydals.Mit tømrerfirma bygger på bæredygtige tilgange og kvalitet i højsædet.I tæt samarbejde med danske savværker, leverer jeg alt fra jagttårne, shelters og gulve løsninger, til indbygget reol systemer, plankeborde og spisebordsstole.Kontakt mig i dag, og vi finder en løsning

Strandgården Holding ApS

Juulsvej 314720 Præstø

Ebbe Nielsen A/S

Rytterkær 34000 Roskilde

Bielefeldt Snedkeri ApS

Rettrup Kærvej 167860 Spøttrup

Jj Totalservice

Lønsømadevej 206430 Nordborg

Living in Harmony / Mannilla-Huset

Smedeland 62600 Glostrup

Tingkærgaard Plankeborde

Tingkærvej 1075220 Odense Sø

Olympiadesign

Purkærvej 629490 Pandrup

Træfolk ApS

(5)

Lundagervej 1088722 Hedensted

Ballentin Design

Hjarbækvej 658831 Løgstrup