Se på kort

shelter 

gav 43 virksomheder i dette område

TH Have og Anlæg

Gl Hovedvej 136740 Bramming
logo

TH Have og Anlæg udfører alt inden for have- og anlægsprojekter, beplantning, brolægning, græsplæner og stubfræsning. TH Have og Anlæg laver såvel nyanlæg, renovering som reetablering. Vi gør din have til en smuk oase - den store park frodig - får vandet til at risle - terrassen hyggeligere - haven til husets ramme - forhaven indbydende - indkørslen anvendelig. Kort sagt vi gør din have til DIN have.

Boligcoachen.dk

Lukket

Fasanvej 78660 Skanderborg
logo

Boligcoachen.dk hjælper dig med at finde de gode og smarte løsninger, og sikre det gode håndværk. Boligcoachen.dk er en håndværks- og servicevirksomhed, hvor boligrådgivning er en integreret del af ydelsen. Virksomhedens kernekompetencer er indenfor renovering og ombygning af boliger samt etablering og vedligehold af haveanlæg.

Tusågård Put and Take

Uhrevej 807470 Karup J
logo

Velkommen Tusaagaard Put and Take i den naturskønne Karup Ådal. Stedet består af fire søer og en å på i alt 16.000 m2 vand. Vi sætter hyppigt regnbue-, bæk- og kildeørreder i størrelsen 1-10 kg ud, og du kan også være heldig at fange suder, karper og ål. Firmaer, foreninger og andre grupper kan leje søerne 1 og 2 helt eller delvist. Skoler, børnehaver og klubber kan altid regne med et godt tilbud. Her er alle muligheder for ægte naturoplevelser - læs mere på vores hjemmeside.

Tvis Tømrerfirma ApS

Lukket

Horslundvej 17550 Sørvad

Med mange års erfaring har jeg en solid viden om det at bygge og skabe, i træ. Jeg har lavet en del specialopgaver værkstedsopgaver snedkeropgaver, løsninger til fredede bygninger, kirker og lavet løsninger til folk som gerne vil have noget de andre ikke har. Vi er også specialister og udførende i bjælkehuse og træhuse - Tøv ikke med at kontakte mig!

Skovlyst Savværk

Åbent

Gammel Haderslevvej 26500 Vojens
logo

Fyr/gran og lærk saves i alle dimensioner.Så skal der bygges shelter, højbede, skur eller andet, finder vi en løsning. Har din virksomhed brug for special paller, strøer, eller andet emballagetræ, så tag endelig kontakt.

Stråsø Savværk

Lukket

Industriarealet 26990 Ulfborg
logo

Hos Stråsø Savværk gør vi både i faste projekter såvel som projekter til netop dit behov. Vores produktliste er lang, men kan sagtens gøres længere. Der er ikke et projekt som har en forkert størrelse - vi kan klare alt - store som små opgaver er velkomne. Er det en omgang flis til havebedet, et nyt legehus til børnene eller måske skal der beklædes en helt ny lade på nabofarmen. Et hvert projekt er velkommen hos os - virksomhed som private! Kvalitets savværk i Vestjylland i Holstebro Kommune

Karpenhøj Naturcenter

Åbent

Dragsmurvej 128420 Knebel
logo

Karpenhøj Naturcenter er et natur- og friluftscenter placeret i Nationalpark Mols Bjerge. Vores vigtigste opgave er at bringe mennesker med ud for at opleve, smage og sanse den natur, som vi selv er en del af.Vi tilbyder alt fra guidede ture til kajakkurser og bushcraft, naturformidling for børn og voksne, teambuilding, gourmet bålmad og virksomhedsarrangementer.Se hvad du kan opleve på vores hjemmeside: www.karpenhoej.dk

Ståby Savværk I/S

Lukket

Ståbyvej 375672 Broby
logo

Ståby Savværk blev opstartet i 2010 som et familieprojekt mellem far og søn. Allerede efter det første år blev savværket udvidet med flere maskiner, så vi kunne følg med efterspørgselen på markedet. Vi har i dag kunder og efterspørgsler fra hele landet og vi gør vores bedste for at vores kunder får det bedste varer.

Lindberg Outdoor

Lukket

Kingosvej 77100 Vejle
logo

Lindbergoutdoor tilbyder træfældning og beskæring samt hækklipning og andet forfalden havearbejde.

Shelter Systems ApS

Egebjerg Alle 11B2900 Hellerup

Nordiceuro-Shelters

Storegade 44D, 2. sal. tv4780 Stege

Bed & Breakfast Den Gamle Lade I Hejls

Hejls Kirkevej 166094 Hejls

Haslev Savværk

Teestrup Bygade 364690 Haslev

Skelby Vandrehjem - Depotet

Lukket

Buen 184160 Herlufmagle

Rosengårdens Bed & Breakfast

Lukket

Kirkemosevej 134591 Føllenslev

Bygholm Søcamping

Lovbyvej 358700 Horsens

Fole Shelter By ApS

Folevej 486510 Gram

Container Shelter System A/S

Tolsagervej 98370 Hadsten

Aktiv Ude

(5)

Hjermind Byvej 188850 Bjerringbro

Rinkenæshus

Lukket

Sejrsvej 41-436300 Gråsten

New Shelter Plan

Lindenovsgade 9, 5. sal. th2100 København Ø

Cykelkokkens Shelter

Kalvebod Brygge 71560 København V

Abcedo Shelter I A/S

Nybrogade 121203 København K

Shelter Sydfyn ApS

Stegshavevej 225750 Ringe

Gimme Shelter ApS

Jyllandsgade 87100 Vejle