Om firmaet

Vinduespudseren DYRVIG har gennem de sidste 12 år serviceret kunder af enhver slags inden for vinduespolering og vi er stolte af vores fag. DYRVIG udfører vinduespudsning for bla. skoler, børnehaver, plejehjem, større og mindre...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 24 34...
Adresse

Uhrevej 35A

7330 Brande

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vinduespudseren DYRVIG har gennem de sidste 12 år serviceret kunder af enhver slags inden for vinduespolering og vi er stolte af vores fag. DYRVIG udfører vinduespudsning for bla. skoler, børnehaver, plejehjem, større og mindre virksomheder, foreninger, butikker og ikke mindst private kunder som både bor i rækkehus, lejlighed, parcelhus og villa.

Vi har en stor passion for vinduespolering, og vi sætter en ære i altid at levere et rent og pænt stykke glas i hvert eneste vindue.

Vi bruger kun det bedste og mest professionelle udstyr, hvilket bidrager til et flot resultat, når det bliver brugt sammen med den erfaring og teknik vi gennem årene har fået inden for vinduespudsning.

Miljø

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, da vi mener det er vigtigt at vi alle gør hvad vi kan for at sikre et bæredygtigt miljø, og samtidig sikrer det vores eget og andres helbred. Derfor minimerer vi brugen af kemikalier, til fordel for dig, os, og miljøet.

Vinduespudseren DYRVIGs valgte links

Bedømmelser

Peter Schneider

Mere end et år siden

Super go pudser. :-)

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vinduespudseren DYRVIG

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vinduespudseren DYRVIG findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vinduespudseren DYRVIG v/Richo Dyrvig Brems

CVR-nr:

29372500

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812210 Vinduespolering

Startdato:

15-04-2006

Ledelse/Administration
Richo Dyrvig Brems

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60243454

60 24 34 54

6024 3454

60 243 454