Om VKAREN.DK

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter. Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret en profil. Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale. Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

VKAREN.DK

REKRUTTERING

God rekruttering handler om at klarlægge en profil, der danner grundlag for udvælgelsen af den rette kandidat. Vores fornemste opgave er at matche den rette profil til din virksomhed.

ONSITE SERVICE

I vores Onsite service tilbyder vi at tilknytte en fast konsulent, som vil være til stede på din virksomhed på aftalte tidspunkter. Vores Onsite-konsulent varetager bl.a. opgaver som oplæring og vagtplanlægning.

TRY & HIRE

Vi tilbyder et Try & Hire forløb, hvor din virksomhed og vikaren i løbet af en aftalt periode vurderer, om der er basis for at fortsætte samarbejdet i form af en fastansættelse.

VIKARIATER

VKAREN.DK forsyner din virksomhed med fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. Vi kan med kort varsel dække et akut behov for vikarer og sparer dig for tids- og ressourcekrævende rekruttering og opsigelsesvarsler.

TRANSPORT

VKAREN.DK – Transport vil være din nye samarbejdspartner inden for personale til transport. Vi har bl.a. følgende chaufførvikarer til rådighed: Flyttechauffør, Godschauffør, renovationschauffør, tankbilchauffør, kranfører.

ONLINE VIKARSYSTEM

VKAREN.DK har branchens bedste og mest brugervenlige vikarsystem. Vikarsystemet giver dig et komplet overblik over ordreflow fra bestilling af vikar til modtagelse af faktura.

PAYROLLING

Lad os overtage din lønadministration, vi hjælper med at aflønne dine medarbejdere, så de får deres løn til tiden. Vi følger gældende lovgivning og overenskomst- forhold, og sørger for alle sociale omk. som feriepenge, sygedagpenge mm.

VKAREN.DK, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

VKAREN.DK ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

10-07-2003

CVR-nr:

27250343

Selskabskapital

200000

Omsætning

-

NACE-branche

782000 Vikarbureauer

Ledelse/Administration