Om Vognmand Claus Larsen

Transport af sten og grus m.m. Hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi. Vi kan transportere alt. Vi har tilmed vogne udstyret med kran og grab til transport af sten og grus. Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt, eller høre om deres ideer.

Vognmand Claus Larsen

Vi er et visionært og dynamisk firma, der tænker og handler på nye og utraditionelle måder, hvorfor vi har viljen og evnen til at gøre en forskel til gavn for vores kunder. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vores kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Vi har kort sagt en vision om et firma med dig i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning på netop dine problemer. Med vores brede og kompetente linje af eksperter, der konstant udbygger deres viden og erfaring, for at være til større hjælp for dig, synes vi at vi er tæt på at nå vores mål. Vores kunders interesse er vores fokus.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi kan transportere alt. Vi har tilmed vogne udstyret med kran og grab til transport af sten og grus.

Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt, eller høre om deres idéer.

Vognmand Claus Larsens valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Vognmand Claus Larsen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

VOGNMAND CLAUS LARSEN

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

19-10-1987

CVR-nr:

12168136

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Claus Jørgen Larsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

14

Kategorier

Alternative nummerformater

5650149456 50 14 945650 149456 501 494