Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretning logo

Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretning

Om firmaet

Omsorg, Tryghed og Nærvær. Det er nøgleordene, når vi hjælper med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe jer med at få den sidste afsked til at blive så unik som muligt og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 54 13...
Adresse

Vestergade 37D

6500 Vojens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Omsorg, Tryghed og Nærvær. Det er nøgleordene, når vi hjælper med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe jer med at få den sidste afsked til at blive så unik som muligt og helt efter afdødes og jeres ønsker. Vi har mange års erfaring, også med andre religioner, og hvis man står uden for Folkekirken. Hos os får I professionel og god personlig hjælp. Kontakte os gerne og få svar på spørgsmål. Svarer døgnet rundt, alle ugens dage.

Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretning

Omsætning

1 457 tkr

Afkastningsgrad

37.97 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretning findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vojens og Slotsbyens Begravelsesforretning Aps

CVR-nr:

37319953

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

Startdato:

22-12-2015

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74541307

74 54 13 07

7454 1307

74 541 307