Om firmaet

Dit drømmebad starter hos VVS Centeret, Børstenbindervej 10 i Odense. Tag et smut forbi og vi vil glæde os til at fremvise vores 650 m2 store udstilling. Vi er kendt for at have et bredt og spændende varesortiment i god...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
63 10 50...
Adresse

Børstenbindervej 10

5230 Odense M

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 1
VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 2
VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 3
VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 4
VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 5
VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 6

Om os

Dit drømmebad starter hos VVS Centeret, Børstenbindervej 10 i Odense. Tag et smut forbi og vi vil glæde os til at fremvise vores 650 m2 store udstilling. Vi er kendt for at have et bredt og spændende varesortiment i god kvalitet fra førende mærkevareleverandører. Vi kan levere alt i VVS, sanitet, møbler, vandhaner og reservedele.

Generel beskrivelse

Vi fører kendte mærker som Villeroy & Boch, Duravit, Dansani, Gustavsberg, Hansgrohe, Grohe, Damixa, Oras, Aspen, INR, Ideal Standard, Børma og vi er ligeledes Certificeret VOLA forhandler. Vores varemærke er god service og leverings-sikkerhed. Hvis der skulle være en enkelt ting du ikke kan finde i vores udstilling, kan vi som regel hurtigt skaffe det til dig og ofte fra dag til dag.

VVS Centeret er en moderne, veletableret virksomhed som åbnede i 2003. Vores erfarne & dygtige fagfolk udfører alle former for VVS-arbejde for private og erhverv. Vi klarer alt indenfor vand, varme, ventilation, sanitet og blik, ligesom vi har stor erfaring med og laver mange badeværelser i totalløsning. Vi laver alt, både store og små opgaver.

Vi følger nøje med i udviklingen og er altid klar til at rådgive og vejlede om de bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og går ikke på kompromis for at leve op til kundernes krav om kvalitet, præcision og service.

Kontakt os og få rådgivning, inspiration og et godt tilbud til spændende løsninger til netop din opgave. Vi vil se frem til et fantastisk samarbejde om dit projekt.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

VVS Centeret ApS

Omsætning

3 044 tkr

Afkastningsgrad

12.70 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra VVS Centeret ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VVS CENTERET ApS.

CVR-nr:

27257348

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

475220 Byggemarkeder og værktøjsmagasiner

Startdato:

04-07-2003

Ledelse/Administration
Max Enggaard

Bestyrelsesmedlem

Anja Smedegaard Hyldborg

Bestyrelsesmedlem

Torsten Allan Olesen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Alternative nummerformater

63105025

63 10 50 25

6310 5025

63 105 025