Om VVS Centeret ApS

Dit drømmebad starter hos VVS Centeret, Børstenbindervej 10 i Odense. Tag et smut forbi og vi vil glæde os til at fremvise vores 650 m2 store udstilling. Vi er kendt for at have et bredt og spændende varesortiment i god kvalitet fra førende mærkevareleverandører. Vi kan levere alt i VVS, sanitet, møbler, vandhaner og reservedele.

Generel beskrivelse

Vi fører kendte mærker som Villeroy & Boch, Duravit, Dansani, Gustavsberg, Hansgrohe, Grohe, Damixa, Oras, Aspen, INR, Ideal Standard, Børma og vi er ligeledes Certificeret VOLA forhandler. Vores varemærke er god service og leverings-sikkerhed. Hvis der skulle være en enkelt ting du ikke kan finde i vores udstilling, kan vi som regel hurtigt skaffe det til dig og ofte fra dag til dag.

VVS Centeret er en moderne, veletableret virksomhed som åbnede i 2003. Vores erfarne & dygtige fagfolk udfører alle former for VVS-arbejde for private og erhverv. Vi klarer alt indenfor vand, varme, ventilation, sanitet og blik, ligesom vi har stor erfaring med og laver mange badeværelser i totalløsning. Vi laver alt, både store og små opgaver.

Vi følger nøje med i udviklingen og er altid klar til at rådgive og vejlede om de bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og går ikke på kompromis for at leve op til kundernes krav om kvalitet, præcision og service.

Kontakt os og få rådgivning, inspiration og et godt tilbud til spændende løsninger til netop din opgave. Vi vil se frem til et fantastisk samarbejde om dit projekt.

Billedgalleri

  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 1
  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 2
  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 3
  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 4
  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 5
  • VVS Centeret ApS Badeværelser, Odense - 6

VVS Centeret ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnVVS CENTERET ApS.
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:04-07-2003
CVR-nr:27257348
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche475220 Byggemarkeder og værktøjsmagasiner

Ledelse/Administration

Karsten Bang WiedemannDirektør
Max EnggaardBestyrelsesmedlem
Anja Smedegaard HyldborgBestyrelsesmedlem
Torsten Allan OlesenBestyrelsesmedlem
Karsten Bang WiedemannBestyrelsesmedlem
Max EnggaardStifter
Klaus Berg EnggaardStifter
Karsten Bang WiedemannStifter

Viser 4 af 8

Alternative nummerformater

6310502563 10 50 256310 502563 105 025