Om firmaet

I vores el-afdeling udfører vi en bred vifte af el-tekniske opgaver - dette spænder fra rådgivning omkring energirenovering og teknikentrepriser, til netværkskabling, samt komplette bygningsrenoveringer. Ingen opgave er for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 10 79...
Adresse

Metalbuen 20A

2750 Ballerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

I vores el-afdeling udfører vi en bred vifte af el-tekniske opgaver - dette spænder fra rådgivning omkring energirenovering og teknikentrepriser, til netværkskabling, samt komplette bygningsrenoveringer. Ingen opgave er for lille eller stor.

W. Johansen El ApS udfører en bred vifte af el-tekniske opgaver. Dette spænder fra rådgivning omkring energirenovering og teknikentrepriser til netværkskabling samt komplette bygningsrenoveringer.

Vi har stor erfaring med el-entrepriser og har en fast kontakt imellem de involverede byggefag, som en byggesag kræver.

Ingen opgave er for lille eller for stor.

Vi møder kunderne der, hvor de måtte ønske det og viderefører deres tanker og ideer. Et særligt fokus på miljø sikrer, at vores kunder - erhverv som privat - altid får de mest energibesparende og intelligente styresystemer.

Vi tilbyder jer som kunder 100% fokus på den enkelte opgave, hvilket sikrer at du er med hele vejen.

Som kunde kan du derfor altid få fat i én af vores medarbejdere mellem kl. 7.00 - 15.00 alle ugens dage på telefon 38 10 79 10.

W Johansen EL ApSs valgte links

Bedømmelser

M

Mette

Mere end et år siden

Forsikringsopgave på ny el og installationer i hele huset. Firmaet gav tilbud og fik godkendt deres givne pris. Gav...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

38107910

38 10 79 10

3810 7910

38 107 910