Om Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS

Hos Wattar Gruppen arbejder vi med at styrke menneskers trivsel både privat og på arbejdspladsen gennem beskæftigelsesfremmende indsatser, uddannelser og kurser samt kognitiv terapi, coaching og rådgivning. Vi er stolte over at kunne tilbyde en bred palette af innovative og effektfulde initiativer, der fremmer den sociale bæredygtighed. Det er fællesnævneren for os alle hos Wattar Gruppen, at vi brænder for at hjælpe mennesker. Vi tilbyder et varmt, velkommende og favnende miljø, hvor der er rart at komme for både samarbejdspartnere, kursister, klienter og medarbejdere.

Vi er Wattar Gruppen

Samlet udgør Wattar Gruppen et stærkt tværfagligt team bestående af psykologer, mentorer, terapeuter, beskæftigelseskonsulenter, specialkonsulenter, socialrådgivere samt en professionel administration. Alle med høj faglighed, lang erfaring og stærke kompetencer.

Det vores mission at hjælpe mennesker med at opnå større livskvalitet, velvære og balance i både under uddannelse, i arbejdslivet og i privatlivet.

Vi tilbyder et varmt, velkommende og favnende miljø, hvor der er rart at komme for både kunder, kursister, klienter, samarbejdspartnere og medarbejdere. Fællesnævneren for alle i Wattar Gruppen er, at vi brænder for at hjælpe mennesker.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS Psykolog, København - 1
  • Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS Psykolog, København - 2
  • Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS Psykolog, København - 3
  • Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS Psykolog, København - 4
  • Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS Psykolog, København - 5

Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-