Om We.Care - Psykologer online

We.Care tilbyder online psykologhjælp og parterapi uden ventetid. Tal eller skriv med en autoriseret psykolog og få hjælp til at håndtere dine tanker.✅ Ingen ventetid, venteværelser eller transport✅ Start dit forløb inden for 24 timer✅ Du behøver ikke henvisning fra din læge100% tilfredshedsgaranti.

Lad psykologen komme til dig – ingen ventetid, nemt og fleksibelt

Du kan trygt mødes med din psykolog online i dit eget hjem eller andre steder, der passer dig. Flere benytter muligheden til at have konsultationer fra arbejdspladsen i et stille aflukket mødelokale. Nogle har konsultationer fra andre lande, hvor de er udstationeret, på ferie eller på udveksling.

Online psykologhjælp gør det også muligt for flere at gå til psykolog. Det gælder for eksempel for personer med fysiske handicap – permanent eller midlertidigt. Det gør også psykologhjælp mere tilgængeligt for personer, som oplever barrierer i forhold til at komme ud ad døren under en sygemelding med stress eller en depression. Det hjælper dem, der er stærkt begrænset af deres angst for at møde op i en praksis eller være iblandt andre mennesker.

Vores autoriserede psykologer møder dig online på dine vilkår. Da vi ikke har nogen ventetid, kan du komme i gang med dit forløb med det samme – og vi sparer dig også tid i forhold til transport og parkering.

💻 Psykologhjælp over video 💻

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

⌨️ Skriftlig psykologhjælp ⌨️

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

We.Care - Psykologer online, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

We.Care Health A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

18-08-2018

CVR-nr:

39825406

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Claus Brok Rødgaard

Bestyrelsesformand

Alexandar Korsgaard Bruun

Bestyrelsesmedlem

Patrick Enok Magnus Theander

Bestyrelsesmedlem

Kim Tosti Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 343 tkr

Afkastningsgrad

21,73 %

Antal ansatte

2

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5353591753 53 59 175353 591753 535 917