Se på kort

acne og uren hud 

gav 60 virksomheder i dette område

Top Clinic

Lukket

(5)

Nørregade 10A7100 Vejle
logo

TOP CLINIC. En hud- og skønhedsklinik for ham og hende med luksus og velvære for dig, som vægter kvalitet, god atmosfære og veluddannet personale meget højt. En klinik med en bred erfaring og fokus på resultater! Top Clinic tilbyder de bedste hud- og kropsplejeprodukter på markedet, har stort fokus på professionelle og resultatorienterede produkter og behandlinger men også plads til masser af luksus og forkælelse.

Smuk Hos Louise Krogh

Lukket

Asylgade 299900 Frederikshavn
logo

Alle behandlingerne bliver tilpasset og skræddersyet efter dine specifikke behov og ønsker den dag du kommer. Jeg bruger hudplejeserien Exuviance til mine ansigtsbehandlinger, og afslutter med Beauty Angel lysbehandling. Du behøver kun at beslutte, hvor lang tid du ønsker, at jeg skal bruger på din hud – så vælger jeg den ansigtsbehandling, produkter og teknikker, som skal til for at skabe det bedste resultat.

Klinik Lykkeby

Thorsvej 14873 Væggerløse

I Klinik Lykkeby udfører jeg Japansk cosmo lifting, Ansigts refleksterapi, Øreakupunktur og tester kroppens ubalancer via kinesiologi.

EVA SCOTT skincare

Lukket

Ryesgade 1112100 København Ø
logo

Hos Eva Scott skincare tilbydes der: Ansigtsbehandlinger, frugtsyre-, diamantpeeling, Cosmelan, Acnelan, Mesoeclát samt microneedling - collagen induction therapy. Hårfjerning i ansigt med voks, YUMI keratin lashlift/vippepermanent, brynlamination, bryn/vippefarvning og CND shellac. Kontakt for yderligere oplysninger.

Klinik Elina Nicole

Vesterbrogade 107B1620 København V
logo

Hej! Jeg hedder Elina Nicole og er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hud & skønhed. Jeg har arbejdet i klinik siden 2010 og har de sidste 6 år drevet min egen klinik som i dag ligger i hjertet af Vesterbro. Nu har jeg udvidet med min egen webshop hvor jeg sælger produkter som jeg nøje selv har udvalgt og testet. Jeg står klar til at vejlede og hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgmål.

Wellness Clinic

Lukket

Møllebakken 1, 1. sal. tv6400 Sønderborg
logo

Wellness Clinic stræber efter glade og tilfredse kunder.Når du forlader Wellness Clinic, skal det være med et smil på læben og ømme muskler (på den gode måde). Når du virkelig kan mærke forskellen ugen efter, vil jeg glæde mig til dit næste besøg. Jeg sætter stor pris på alle de anmendelser i har givet mig, og lytter altid til feedback. I er altid velkommen til at kontakte mig omkring ris & ros.

Britt Ahrensberg Hudpleje

Lukket

Amagerbrogade 432300 København S
logo

Britt Ahrensberg Hudpleje - Velkommen til en verden af velvære! Vi tilbyder førsteklasses hudpleje med fuld fokus på dig og dine ønsker. Hos os er det dig, der er i centrum. Vores mål er at give dig den bedste hudplejeoplevelse, så du får præcis det resultat, du ønsker. Behandlingen er professionel og 100 % tilpasset dig og din huds behov. Vi sørger også for at vejlede dig, så du selv kan fortsætte den sunde, daglige hudpleje.

Klinik Nord Beauty

Lukket

Kirkevej 23300 Frederiksværk
logo

Hos Klinik Nord Beauty er du som kunde i professionelle hænder. Du kan være sikker på at gå herfra, med en følelse af velvære og synlige resultater. Hvad enten du behandles for problemhud, eller blot forkæler din hud, med ren og skær forskønnelse. Klinik Nord Beauty udfører en lang række skønhedsbehandlinger. Alle behandlinger er tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov. Hos Klinik Nord giver vi dig kun det bedste. Du under kyndige hænder, med mange års erfaring.

Essentialbeauty

Lukket

Jyllingevej 2MF2720 Vanløse

Slagelse Hudpleje Klinik

Lukket

Violvej 1944220 Korsør

Klinik Happiness

Lukket

(5)

Vulcanvej 10, kld.4220 Korsør

Hudterapeuten - Ren Økologi

Storegade 98500 Grenaa

Askepot Skønhedsklinik v/Tina Jensen

Lukket

Vestergade 378600 Silkeborg

Skønhedssalonen for mænd og kvinder

Lukket

Nansensgade 42, st. tv1366 København K

Hudpleje v/Jannie Selbo

Lukket

St. Blichersvej 297470 Karup J

Klinik Lehmann

Rådhustorvet 116400 Sønderborg

Kjær Creations

Lukket

Arnold Nielsens Boulevard 722650 Hvidovre

Body Institute

Lukket

(5)

Hadsundvej 86B, 1. sal. th9000 Aalborg

Hudlæge Karen Moreau

Lukket

Buddingevej 54, 1. sal.2800 Kongens Lyngby

Klinik Windahl - Hudpleje, skønhed & permanent makeup

Lukket

Overgade 41C5000 Odense C

Maria L - Din Hudplejer

Midgården 89700 Brønderslev

Visage Klinik ApS Banegården

Banegårdsgade 3, st. sal. 18700 Horsens

Klinik Lasthein

Havnepladsen 3A5700 Svendborg

Beauty By Bengtsen

Tværhave 167100 Vejle

By Villaume

Kærgårdsparken 428355 Solbjerg
0