Se på kort
Ryttervej 518450 Hammel

Hos Hypnoseterapi i Hammel er du i de bedste hænder. Terapeuten er veluddannet og formår hurtigt at finde ind til kernen af dit problem. Med hypnoseterapi skabes der langt hurtigere resultater end med andre terapier, da man arbejder i underbevidstheden hvor problemet ligger.

Wesselsvej 23000 Helsingør

5 (1)

Hos Vandspejlet tilbydes Mensendieck gymnastik til afspænding og genoptræning i forbindelse med skader, muskelspændinger, smerter i led og muskler samt genoptræning efter operation m.m. Vi træffes også på tlf. 49218323.

Pomonavej 74850 Stubbekøbing

Velkommen til Hænder & Healing. I klinikken udfører jeg healing, mentalbehandling, reiki healing og mere. Vil du vide mere om mig, er du velkommen til at kontakte mig.

Lodsvænget 476710 Esbjerg V

Hos Lana Academy - Håndlæsning & Energimassage er DU i fokus og sammen vælger vi den løsning der er bedst for DIN udvikling og DIN sundhed.Lana Academy tilbyder mange spændende spirituelle kurser (både fysiske og online), samt uddannelser i håndlæsning, blindtegning, healing, karma massage, hotstone massage og englekort.Du kan også tage Håndlæseruddannelsen her hos mig. Ring for mere information.

Spangsbjerg Kirkevej 1016700 Esbjerg

Min mission er at hjælpe andre med at opdage deres unikke vej mod det liv, de ønsker. Vores ønsker og drømme er det, der leder os det meste af vores liv, men kun en brøkdel af mennesker formår at gøre dem til deres virkelighed. Jeg var den samme, kæmpede for at forstå, hvorfor verden var så uretfærdig over for mig. Hvorfor lever andre deres bedste liv og opfylder deres drømme, mens jeg ikke gør?

Holmstedvej 43660 Stenløse

Bite The Apple er en coaching- og kursusvirksomhed, der tilbyder hjælp i forbindelse med livskriser. Jeg tilbyder både en-til-en sessioner online eller i Kbh K. og jeg udbyder forløb på hold af max 14 personer.Kontakt mig for yderligere information.

Skeltoftevej 6, 1. sal. tv2800 Kongens Lyngby
Vejlegårdsparken 40, 2. sal. 272665 Vallensbæk Strand