Se på kort

akustik loft 

gav 24 virksomheder i dette område

RL BYG

Lukket

(5)

Drosselvej 136800 Varde
logo

RI Byg er et tømrerfirma, der holder til i Varde. Lad os hjælpe dig med dit næste projekt. Vi tilbyder professionel hjælp til en lang række opgaver, blandt andet montering af akustiklofter, døre og vinduer. Vi har sans for den fine detalje og udfører opgaver i tråd med vores faglige stolthed. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Grauballe Snedker- & tømrerforretning

Åhavevej 508600 Silkeborg
logo

Grauballe Snedker- & Tømrerforretning i Silkeborg er en seriøs og kompetent tømrervirksomhed, der tilbyder alle former for arbejde i tømrerfaget. Vi leverer kvalitetsarbejde til gode priser og påtager os alle opgaver, store som små. Vi har fleksible arbejdstider og kommer, når det passer dig bedst. Vi arbejder også om søndagen. Tag os med på råd fra starten og sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit projekt. Vi gør det umulige muligt!

Accu-Dan A/S Støjdæmpning

Lukket

Jernet 33C6000 Kolding
logo

Firmaet ligger i Kolding og tager også imod kunder fra Loft.

Vores løsninger indenfor akustik vidner om kvalitet fra start til slut. Når du kontakter Accu-Dan, kan du få støjdæmpning til maskiner, rungende lokaler og værksteder. Vi har sandwichpaneler til vægge, kølevægge, køle- og fryserum, støjvægge samt diverse skum produkter - vi forhandler og monter gerne. Er der dårlig akustik i lokalerne, har vi akustikplader til loft og vægge.

Mogens Rasmussen, Middelfart A/S

Lukket

Industrivej 3B5500 Middelfart
logo

Som agent for HunterDouglas Architectural Products, GEMA Armstrong, Pinta Acoustic og RODECA er Mogens Rasmussen A/S - beliggende i Middelfart - forhandler af Europas største sortiment af akustiske lofter, facadebeklædning, solafskærmning samt - markiser. Ved at kunne tilbyde det brede sortiment af kvalitetsprodukter fungerer Mogens Rasmussen A/S, som leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne funktionelt design. Kontakt os i dag.

BL Støjisolering A/S

Lukket

Tåstruphøj 404300 Holbæk
logo

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien. BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed. BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

Grundfos A/S

Åbent

Poul Due Jensens Vej 78850 Bjerringbro
logo

Firmaet ligger i Bjerringbro og tager også imod kunder fra Loft.

Grundfos er et globalt vandteknologiselskab, som har forpligtet sig til at være pionerer inden for løsninger, der kan mindske verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. De sætter standarden med hensyn til innovation, effektivitet, pålidelighed og bæredygtighed. Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter.

Skorstensfejer Morten Lykkeberg ApS

Lukket

Morsbøl Søvej 1127200 Grindsted
logo

Firmaet ligger i Grindsted og tager også imod kunder fra Loft.

Ventilation & Klima har flere års erfaring med bl.a. opsætning og vedligeholdelse af klimeanlæg og varmepumper.

Norisol A/S

Industrivej 334230 Skælskør

B6 Akustik A/S

Tranåsvej 339300 Sæby

IAC Acoustics A/S

Jernholmen 442650 Hvidovre

Knauf A/S

Kløvermarksvej 69500 Hobro

Troldtekt

Sletvej 2A8310 Tranbjerg J

Alpha Akustik ApS

Lukket

Rabalderstræde 74000 Roskilde

Saint Gobain Ecophon Production A/S

Fiskerhusvej 474700 Næstved

Cd Montage

Lukket

Grønholt 67100 Vejle

DAMPA ApS

Højeløkkevej 4A5690 Tommerup

Ralbo ApS

(5)

Oberst Kochs Alle 212770 Kastrup

Tømrer- Og Snedkerfirma Ebbe A Olsen ApS

Rådhusvej 6C4640 Faxe

Kelfae Lofter A/S

Løvsangervej 82670 Greve

Persiennegruppen

Grønnegade 122970 Hørsholm

Frederiksen & Jepsen A/S

Bülowsvej 26400 Sønderborg

Sydjysk Akustik

Lukket

Frøslevvej 296330 Padborg

INTERN A/S

Skovlytoften 22840 Holte

Techo A/S

Rømersvej 147430 Ikast