Ruteplan

antivirus

gav 3054 firmaer
Kort
 • Erritsø Bygade 102, Erritsø
  7000 Fredericia
  Vis ruteplan
  79 24 22...
  Vis nummer
  Bankdata blev stiftet i 1966 og er i dag en moderne it-virksomhed med 700 ansatte, som fortrinsvis har en bank- og it-faglig baggrund. Bankdata leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Dvs. alt det it, som en bank har brug for - herunder udvikling af Net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vi opfylder kundernes behov for opdaterede, sikre og stabile it-løsninger, både på teknologisk og systemmæssigt niveau.
 • Gøngehusvej 2
  2950 Vedbæk
  Vis ruteplan
  88 88 78...
  Vis nummer
  Atomic Software er en danskejet softwareproducent, som udvikler, producerer, implementerer og supporterer ERP- og økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder. Atomic Software tilbyder branchespecifikke løsninger, og vores kundegruppe dækker både maskinforretninger, handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder, vognmænd, låse- og alarmvirksomheder samt VVS- og el-virksomheder med alt fra 3-100 medarbejdere.
 • Åbrovej 39
  8586 Ørum Djurs
  Vis ruteplan
  86 38 22...
  Vis nummer
  Lukket
  Ørum IT Service har mange års erfaring med installation af datanetværk, herunder konfiguration og vedligeholdelse af aktivt netværksudstyr, servere og arbejdsstationer. Vi har et bredt kendskab til de nyeste teknologier og produkter, der anvendes på markedet og klarer stort set enhver opgave. Vi tilbyder desuden salg af hardware og software, rådgivning og projektering, installation af netværkslæsninger samt fejlfinding og reparation af hardware på eget værksted m.m. Kontakt os for mere info.
 • Overvejen 71, Årslev
  5792 Årslev
  Vis ruteplan
  62 67 17...
  Vis nummer
  Lukket
  NetPlan system design har base i det midtfynske. Vi leverer og yder support på pc baserede løsninger, netværk, internet, sikkerhedsprodukter samt specialløsninger baseret på Windows eller Linux. IP-Telefoni baseret på open source, og en del tjenester som antispam, online backup og online overvågning af servere, netværksudstyr mm. Vi kan, som Lenovo Business Partner, sikre dig gode priser og god service.
 • Nørregade 13
  7200 Grindsted
  Vis ruteplan
  75 32 21...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi leverer dagligt forbrugsstoffer, kontorartikler og IT udstyr, til en lang række virksomheder i Grindsted, Billund, Give, Sdr. Omme og områderne omkring. Vores teknikere klarer både små og store opgaver, vi har ekspertise med server opsætning og laver gerne en gennemgang af jeres EDB for at finde den rigtigt løsning til din virksomhed.På værkstedet reparerer vi IT udstyr, hvad enten det er printere, computere eller bærbare.
 • Sandgravvej 2
  8000 Aarhus C
  Vis ruteplan
  86 12 60...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi leverer ydelser inden for installation, service, support, drift, anskaffelse og udbygning af IT-installationer til rimelige priser. Vi har serviceret IT-installationer siden 1990, som har givet os meget stor erfaring og know how. Vores speciale er firmaer, organisationer og privates brug af IT, og har showroom/værksted i Århus midtby. Vi er din eksterne IT-afdeling og klar til at rykke ud med minutters varsel.
 • Borupvang 3
  2750 Ballerup
  Vis ruteplan
  44 88 56...
  Vis nummer
  Wonderware er din automatiseringspartner. Vi er verdens førende leverandør af HMI/SCADA-løsninger, der muliggør operationelle indsigter på tværs af brancher. Vores industrielle software løsninger er verdenskendt for sin pålidelige opsamling af data og intelligente præsentation af vitale informationer.
 • Græsholmevej 56
  5700 Svendborg
  Vis ruteplan
  72 22 61...
  Vis nummer
  Lukket
  IST Svendborg tilbyder digitale løsninger til erhvervsskoler og gymnasier. Vores løsninger skal tænkes som en helhed, som hjælper vores kunder med at øge effektiviteten, styrke kommunikationen og skabe nye læringsmuligheder. Dermed bliver det muligt for kunderne at frigøre værdifulde ressourcer og skabe nye muligheder. Læs mere på vores hjemmeside
 • Gammel Marbjergvej 9
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  70 23 14...
  Vis nummer
  Lukket
  IST Roskilde tilbyder integrerede digitale løsninger og applikationer til skoler og daginstitutioner. Vores løsninger skal tænkes som en helhed, som hjælper vores kunder med at øge effektiviteten, styrke kommunikationen og skabe nye læringsmuligheder. Dermed bliver det muligt for kunderne at frigøre værdifulde ressourcer og skabe nye muligheder. Læs mere på vores hjemmeside
 • Kongevejen 369
  2840 Holte
  Vis ruteplan
  45 42 56...
  Vis nummer
  Globus Data har gennem de seneste 10 år stået for udvikling og drift af online bookingsystemer til forskellige brancher og primært sportsklubber, sportshaller og fitnesscentre. Vi lægger stor vægt på at yde en effektiv og kvalificeret kundesupport som kombineret med stabile og velfungerende systemer danner grundlaget for et positivt samarbejde med vores kunder.
 • Søren Frichs Vej 39A
  8000 Aarhus C
  Vis ruteplan
  89 43 20...
  Vis nummer
  Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige og private sektor. Fælles for disse kunder er et behov for at kunne integrere, sammenstille og analysere store mængder komplekse data – ofte i kritiske situationer. Systematic blev grundlagt i 1985 og er i dag Danmarks største privatejede softwarevirksomhed med over én million brugere på globalt plan og flere internationale koncerner som partnere. Virksomheden har 1000+ medarbejdere og hovedsæde i Aarhus.
antivirus gav 3054 firmaer