Se på kort

arkitekt risskov 

gav 68 virksomheder i dette område

Enemærket 528240 Risskov
logo

Hovedbeskæftigelsesområderne har været fra kontorbyggeri, bankfilialer, butikscentre og musik- og kulturhuse over boligbebyggelser og plejeboligbyggeri til villaer, tagrumsboliger og modernisering af villaer. Erfaringsområderne dækker såvel nybyggeri, bebyggelsesplanarbejde som renovering.

Carl Jacobsens Vej 16, opg. 1, 3. sal.2500 Valby
logo

Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Risskov.

Spacelab er en københavnerbaseret arkitektvirksomhed med særlige dybe kompetencer i at realisere markante resultater inden for tre områder -Transformation, Spaceplanning og Retail – gennem en unik partnerbaseret samarbejdsform. Vi sidder ikke overfor vores kunder – vi sidder altid ved siden af jer.Gennem de seneste 20 år har vi udviklet en lang række projekter – flere projekter for samme bygherre gennem længerevarende relationer.

Bülowsgade 618000 Aarhus C
logo

Firmaet ligger i Aarhus C og tager også imod kunder fra Risskov.

Havearkitekt Julie B. Boysen er uddannet havearkitekt og landskabsarkitekt og kan tegne en professionel haveplan. Få tegnet et spændende haveanlæg med haveplanlægning der imødekommer dine ønsker og behov. Det kan være at der skal ske en haveplanlægning så haven skal anlægges fra ny. Det kan også være at den skal omlægges eller at der skal foretages mindre ændringer. Uanset forudsætningerne kan jeg tegne et haveanlæg der også respekterer forholdene på stedet og bygningens arkitektur.

Grejsdalsvej 297100 Vejle
logo

Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Risskov.

Skal du bygge nyt, bygge om eller bygge til, hjælper vi dig sikkert gennem hele forløbet. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår jeres projekt. Vi udfører arbejde for vores kunder i hele Jylland og på Fyn.

Østermarksvej 138381 Tilst
logo

Firmaet ligger i Tilst og tager også imod kunder fra Risskov.

Firmaet startede i 1979 sammen med eksisterende arkitekt- og ingeniørfirma. Det har så siden udviklet sig til et fejlfindings- og problemløsningsfirma, med opgaver både over og under jorden. Firmaet råder over flere målevogne med speciel udstyr til diverse opgaver. Vores ydelser udføres i ovenensstemmelse med diverse DS-standarder og normer. Vore operatører og teknikere følger løbende relevante kurser - så firmaet videreudvikler sig efter tidens og vore kunders krav og ønsker.

Ellebjergvej 18240 Risskov
Vejlby Toften 1028240 Risskov
Ved Smedien 9B8240 Risskov
Tretommerparken 68240 Risskov
Permelillevej 138240 Risskov
Broloftet 36, 4. sal. tv8240 Risskov
Skovagervej 248240 Risskov
Skejbygårdsvej 2268240 Risskov
Krathusvej 138240 Risskov
Børglumvej 2D, 3. sal. 4468240 Risskov
Blåmunkevej 128240 Risskov