aromaterapi 

gav 21 virksomheder i dette område

Singhawelness

Parcelvej 64571 Grevinge
logo

Velkommen til SinghaMassage. Kig ind og prøv vores behandlinger. Forkæl din krop og sjæl uforglemmeligt. Få en afstressende kropsbehandling og en behagelig oplevelse. Vi tilbyder forskellige former for massage,.blandt andet thaimassage, rygmassage, helkropsmassage mv. Er du interesseret i yderligere information, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Súsanna Simonsen

Jernvedvej 2516771 Gredstedbro
logo

Vejen til din indre balanceWellness Healings MassageClairvoyance & afdødekontaktHealing med ClairvoyanceHusrensAromaTouchTechniqueKombineret Zoneterapi/ HotstoneZoneterapiAloe Vera (Forever Living Products)DōTERRA

Ban Wellness Massage

Silkeborgvej 248 st. th.8230 Åbyhøj
logo

Vi tilbyder bl.a HOT STONE MASSAGE : Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Kropsterapeut Vida & lys v/Nanna Grisell

Lyngbakken 148520 Lystrup
logo

Vida & Lys er en klinik for: Kropsterapi, Aromaterapi, Ayurveda massage, Reiki Usui healing, Cupping & Gua-sha, Energidans og meget mere! Kropsterapi-behandling kan virke grænseoverskridende, men din krop vil hurtigt blive tilpas og rolig hos mig. For mig er ethvert menneske unikt. Jeg fokuserer derfor på, at hver enkelt klient får en skræddersyet behandling, hvor der ikke blot fokuseres på at komme symptomerne til livs men også at finde frem til den egentlige årsag til problemet.

Livslys

Stadionvej 48832 Skals
logo

Hos Livslys sælger vi alt til din spirituelle praksis.Vi tilbyder også behandlinger i hypnose, klangemassage og healing.

House Of Salt ApS

Schleppegrellsgade 32200 København N
logo

Velkommen til House of Salt, et unik SPA oplevelse i hjertet af København, Danmark.Giv dig selv en unik chance for at opleve hvordan salt-terapi giver en følelse af afslappethed – samtidig med, at behandlingen er kendt for at lindre allergisymptomer som astma, høfeber, søvnapnø, forkølelse og meget mere.

Fra Modstand Til Flow

Kirkegade 9. 1 sal , 1 sal. sal.6700 Esbjerg
logo

Hos "fra modstand til flow" er dit velbefindende i fokus. Sammen afstemmer vi, hvad der er behov for at skrue op eller ned for, så din vibration bliver et match til det, du måtte ønske dig. Hos mig, er der ikke noget du skal, udover at være præcis, som du er. Alt er en invitation, gennem bevidst berøring.Jeg anvender flowhealing, energi massage og kranio sakral terapi i en unik kombination med rene essentielle olier, der tilsammen arbejder dybt i mange lag af dig.

Clearing Body, Mind & Soul

Dalsø Park 7A, st. sal.3500 Værløse

Mea-Vitacare ApS

Strandgården 1082680 Solrød Strand

Tp Terapi v/Stela Hansen

Skovbovej 1754632 Bjæverskov

Chaisong Thai Wellness

Jernbanegade 213600 Frederikssund

Ezanza Massage

(5)

Nørregade 22, 1. sal. sal1165 København K

Kosmetolog Instituttet A/S

Njalsgade 72A, 4. sal.2300 København S

Hongthong Bodymind

Emilievej 22, st. sal. th4600 Køge

Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt

(5)

Østergade 20, st. th, st. sal. th3600 Frederikssund

Casiopaia Hudplejeklinik

Nordre Frihavnsgade 752100 København Ø

The Body Shop

Amagertorv 18-201160 København K

Aromaterapi & Thaimassage

Viby Ringvej 108260 Viby J

Slanke Kurrejser

Håndværkervænget 224873 Væggerløse

Zoneterapeut Marie Hauberg

Carl Bertelsens Gade 108000 Aarhus C

Fransk Aromaterapi

Trønninge By 254420 Regstrup