Se på kort

automation aabenraa 

gav 8 virksomheder i dette område

Qtec ApS

Åbent

Lundsbjerg Industrivej 176200 Aabenraa
logo

Vi leverer fra dag til dag. Vi lagerfører et bredt udvalg af forskellige dele til højtryksudstyr, laserudstyr, måleudstyr til træindustrien og automation. Vi har kompetencer inden for metal, plast og træindustrien og vi har stor erfaring inden for vandskæring.

CBRE Teknisk servicepartner - Aabenraa

(5)

Kometvej 96230 Rødekro
logo

Vi er en landsdækkende teknisk servicepartner med flere end 1000 medarbejdere, der hver dag hjælper dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen. Uanset om opgaven er at servicere eller optimere din virksomhed, sætter CBRE Teknisk servicepartner det rette hold inden for el-teknik, mekanik og automation, så du undgår at koordinere mellem flere leverandører. CBRE Teknisk servicepartner hed tidligere Intego A/S, men blev i 2021 opkøbt af CBRE Global Workplace Solutions.

T&D Service Aabenraa

Tværgade 46330 Padborg

EGE-Elektronik ApS

Forstalle 796200 Aabenraa

Grundfos A/S

Åbent

Poul Due Jensens Vej 78850 Bjerringbro
logo

Firmaet ligger i Bjerringbro og tager også imod kunder fra Aabenraa.

Grundfos er et globalt vandteknologiselskab, som har forpligtet sig til at være pionerer inden for løsninger, der kan mindske verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. De sætter standarden med hensyn til innovation, effektivitet, pålidelighed og bæredygtighed. Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter.

PRO-CONSULT

Hermesvej 196330 Padborg

Danis Automation

Urnehovedvej 976392 Bolderslev

Svejlund Automation

Rådmandsløkken 156200 Aabenraa