bandagist 

gav 104 virksomheder i dette område

Argo Fodpleje Artikler A/S

Åbent

Kløftehøj 58680 Ry
logo

Lad os indgå i et samarbejde, til fordel for ham, det hele drejer sig om: Din kunde. Han forventer hjælp til at lindre sine problemer med foden, og føler sig godt tilpas i tiltalende omgivelser. Lykkedes det, bliver han din faste kunde, der anser regelmæssig fodpleje for lige så selvfølgelig som at gå til frisør. Vi kan hjælpe sammen. Du med dit professionelle arbejde på foden, vi med vore fodplejepræpararter.

Bandagisterne Sørensen & Jensen A/S

Topperne 64270 Høng
logo

Bandagisterne Sørensen & Jensen A/S er et moderne bandageri med hovedafdeling i Korsør og klinikker på store dele af Sjælland og Lolland/Falster. Vi servicerer sygehuse, praktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter.

Eto Garments ApS

Åbent

Bredgade 165592 Ejby
logo

Eto Garments ApS udvikler og fremstiller kompressions- og støttebandager af høj kvalitet. Gennem de mange års aktiviteter er der opbygget en stor erfaring og en betragtelig knowhow omkring bandager og medicinsk beklædning, som placerer firmaet solidt på markedet. Kvalitet, bruger-komfort og hurtig levering er de vigtigste kriterier for Eto. Etos produkter er certificeret under ISO 13485:2003 samt CE-mærket. Læs mere på hjemmesiden.

Ortopædisk Håndskomageri Åbyhøj ApS

Åbent

(5)

Silkeborgvej 2358230 Åbyhøj
logo

Ortopædisk Håndskomageri er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder: Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg. Ortopædiske tilretninger af fabriksfodtøj. Reparation af alt øvrigt fodtøj. Andet sortiment: Salg af specielt fabriksfodtøj, salg af skocreme, snørebånd m.v.

Ortopædskomageren Viborg

Lukket

Gravene 398800 Viborg
logo

Ortopædskomager Robert Hansen er specialist i at lave ortopædisk fodtøj, indlæg, såler, ændringer m.m. Ring for yderligere information.

Ortopædisk Håndskomageri Randers ApS

Åbent

Bøsbrovej 1A8940 Randers Sv
logo

Vi er et moderne firma med over 35 års erfaring og har kun fagligt dygtige/engagerede medarbejdere.Vores job er at levere tidssvarende individuel ortopædisk fodtøj af høj kvalitet og stor værdi for brugerne.Vi har igennem alle årene haft samarbejde med statsautoriserede fodterapeuter og senest også med Steno afdelingerne på hospitalerne.Vi er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder indenfor Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg.

Kirstine Hardam A/S

Åbent

Fabersvej 157500 Holstebro
logo

Kirstine Hardam A/S sælger sygeplejeartikler, stomi-, sår- og inkontinensartikler til både private og det offentlige. Vi sætter kunden i centrum. Rådgivningen og den service Kirstine Hardam tilbyder, er kendt og respekteret i hele branchen. Kontakt os venligst hvis du ønsker yderligere produktinformation eller ønsker at få tilsendt vareprøver. Læs mere på hjemmesiden.

BJN Vital

Åbent

Amagerbrogade 532300 København S
logo

Vores mission er at opfylde drømme om fysisk aktivitet:Intet fysisk handicap er for specielt til at vi kan finde en løsning til forbedringVores fokus er altid at hjælpe mennesker med handicap og deres pårørende til et liv levet bedst muligt.

Bandagist Jan Nielsen A/S

(4.33)

Frederiksborggade 231360 København K
logo

Bandagist Jan Nielsen A/S er placeret centralt i København, men med rækkevidde og samarbejdspartnere over hele landet. Vores mission er at hjælpe og behandle mennesker med et fysisk handicap til at få en bedre mobilitet og livskvalitet i forhold til deres muligheder/handicap, så de bliver så selvhjulpne som muligt, i samarbejde med de partnere der understøtter dem både socialt og offentligt. Vi vil lave simple, intelligente løsninger med patienten i centrum, samt være en værdsat sparringspart.

Heka Dental ApS

Åbent

Baldershøj 382635 Ishøj

BandaGisten Forssling & Co. A/S

Åbent

(1)

Parkvej 464700 Næstved

Sahva A/S

Blytækkervej 19000 Aalborg

Sahva A/S

Sankt Jørgens Gade 296400 Sønderborg

Sahva A/S

Klosterstræde 164800 Nykøbing F

Sahva A/S

Torvegade 356700 Esbjerg

Bandagist Centret A/S

Åbent

Industrivej Syd 9B7400 Herning

Bandagist Centret A/S

Åbent

Barfredsvej 839900 Frederikshavn

Bandagist Centret

Åbent

Industrivej 57700 Thisted

Bandagist Jesper Andersen

Åbent

Ketting Parkvej 2058462 Harlev J

Byens Bandagist

Storegade 198500 Grenaa

Sahva A/S

Ellehammersvej 3B6000 Kolding

Sahva A/S

Lundholmvej 77500 Holstebro

Sahva A/S

Sommervej 23A, st. sal.8210 Aarhus V

Natoli Engineering Scandinavia

Kanehøj-Møllevej 804230 Skælskør

Sahva A/S

Billedskærervej 125230 Odense M