Se på kort

beton lynge 

gav 67 virksomheder i dette område

Have, Jord & Beton

Åbent

Blomstervænget 54200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Lynge.

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør. ​Vi varetager mange forskellige opgaver inden for anlægsgartner- og entreprenørfaget.

DK Beton A/S

Nøglegårdsvej 93540 Lynge

ABC-Lut Totalentreprise

Barresøvej 113540 Lynge
logo

ABC-LUT Totalentreprise har mange års erfaring med alle former for totalentrepriser. Vi arbejder først og fremmest med private og udfører derfor også flest små opgaver som en del af en fagentreprise. Hos ABC-LUT Totalentreprise lægger vi vægt på, at vores kunder er tilfredse. Du er hermed sikret god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. Vi er certificeret klimahåndværker, og går meget op i bæredygtighed og CO2.

Kaj Andersen & Sønner ApS

Fulbyvej 54180 Sorø
logo

Firmaet ligger i Sorø og tager også imod kunder fra Lynge.

Med 34 års erfaring inden for byggebranchen samt altid opdateret med de nyeste maskiner og teknologier, kan vi tilbyde vores kundekreds en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver store som små med vægt på kvalitet og økonomi. Vores kundekreds er bred og omfatter bl.a. Sorø Kommune som vi gennem årene har udført meget arbejder for, boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt private husstande i hele Sorø og regionalområdet. Ring for mere information 24231866.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Lynge.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Lynge.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Slagelse Kloakservice ApS

Åbent

(1)

Valbygårdsvej 754200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Lynge.

Slamsugning, spuling og kloakarbejde er vores kerneområder. Vi har 4 top moderne 4-akslet slamsugere og benytter genbrugsvand for at skåne miljøet. Vi står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi er autoriserede kloakmestre og tilbyder en vifte af serviceydelser indenfor kloak- og entreprenørområdet, og om vinteren yder vi al form for vintertjeneste. Med mere end 30 års erfaring har vi en solid viden og erfaring indenfor vores felt.

Madsbøll Haver AS

Åbent

Hulvejen 183400 Hillerød
logo

Firmaet ligger i Hillerød og tager også imod kunder fra Lynge.

Uddannede anlægsgartnere, tilbyder rådgivning, Vi arbejder både for private og for erhverv i hele nordsjælland og det nordlige København

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 124872 Idestrup
logo

Firmaet ligger i Idestrup og tager også imod kunder fra Lynge.

Jesper B. Jensen ApS påtager os både små og store opgaver til en fast pris. Vi sætter kvalitet og service højt og stræber efter, at vores aftaler med kunderne bliver overholdt. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Ramme Entreprenør & Kloak ApS

Rammekærvej 57620 Lemvig
logo

Firmaet ligger i Lemvig og tager også imod kunder fra Lynge.

Ramme Entreprenør & Kloak ApS tilbyder inden for entreprenør- og kloarkarbejde i Lemvig og omegn. Vi kan blandt andet hjælpe med jord- og anlægsarbejde samt kloakmesterarbejde. Kontakt os for yderligere information.

Planreact ApS

Åbent

Vassingerødvej 91C3540 Lynge

Nature Play ApS

Kollerødvej 713540 Lynge

Murermester Lars Sjolte Knudsen ApS

Solskrænten 93540 Lynge

Tækkemand Mathias Durafour

Århusvej 653000 Helsingør

Allerød Entreprenøren ApS

Åbent

Vassingerød Bygade 463540 Lynge

Brawobyg

Skælskørvej 134180 Sorø

Wood Building Systems ApS

Højlundevej 8A3540 Lynge

Timberteknik / Nabohaven

Barresøvej 93540 Lynge

Whr Danmark ApS

Nøglegårdsvej 73540 Lynge

Kim Hedegaard Anlæg & Kloak Lyngs ApS

Møllegade 447790 Thyholm

3ned.Dk v/Lars Truelsen

Nørre-Herlevvej 13540 Lynge

Entreprenør Svend Erik Nielsen ApS

Stengårdsvej 103540 Lynge

Lyngheden ApS

Ørnhøjvej 186971 Spjald

Thors Have 2 ApS

Højlundevej 8D3540 Lynge

Tækkemand v/ Martin Busk Hansen

Stenrisvej 14892 Kettinge