Se på kort

betonvarer 

gav 257 virksomheder i dette område

Kota A/S

Håndværkervænget 117620 Lemvig
logo

Kota blev stiftet i 1981 af ing. Kristian Kristensen. Firmaet beskæftigede sig med flere forskellige ting, med hovedvægten på gulvledere. I de seneste år, er en række nye produkter blevet udviklet, så Kota i dag har et bredt udvalg af kvalitets produkter. Kota’s målsætning er gennem kontinuerlig udvikling med danske medarbejdere at levere bæredygtige produkter af høj kvalitet, der sætter vores kunder i stand til at de bedste og mest effektive løsninger.

Pro-Glue A/S

(5)

Naurbjergvej 14623 Lille Skensved
logo

Dansk produceret industrilim gennem mere end 70 år. På vores fabrik syd for København udvikler og producerer vi lim og coating af høj kvalitet.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Stevnsvej 177700 Thisted
logo

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik været leverandør til dansk byggeri.Gennem en løbende udvikling har firmaet fået skabt et bredt varesortiment og kan derfor i dag tilbyde elementer, betonspalter og specialelementer til indretning af stalde samt industri. Euro-rør, afløbssystemer, belægningssten, blokke og færdigbeton er også en del af virksomhedens produktsortiment.

Ø. Hjerm Bygningsartikler

Øster Hjermvej 197560 Hjerm
logo

Vores historie startede i 1919 med en traditionel Brugs på landet. Udviklingen løb fra vores lille lokalbrugs og den daværende uddeler Svend Kjær startede i midten af tresserne med salg af diverse bygningsartikler, blandt andet spånplader, panelplader, tapet m.m. I 1991 blev kolonialvarerne udskiftet med en byggebutik og en væsentlig større udstilling. Skal du bygge, så besøg os i Øster Hjerm Bygningsartikler, vi er altid klar med et godt tilbud. Hos os er god service en selvfølge.

A/S Midtjydsk Beton-vare og Elementfabrik

Vardevej 27400 Herning
logo

Midtjydsk Beton-vare og Elementfabrik er danskejet og fremstiller betonelementer til kontor-, industri- og boligbyggerier. Med 60 års brancheerfaring indenfor betonelement fremstilling og vores konstante fokus på optimering af produktionsmetoderne på vores elementfabrik er vi godt rustet til at matche kravene fra såvel den nationale som den internationale byggeindustri. Vores store erfaring og knowhow betyder, at vi kan projektere ud fra et hvilket som helst projekteringsgrundlag.

STARK Svendborg

Odensevej 1165700 Svendborg
logo

Når du handler hos STARK Jens Schultz bakker du ikke bare op om en lokal virksomhed og arbejdsplads, du sikre dig også altid inspiration samt at gøre en god handel.

Birkelse Beton & Transport

Thisted Landevej 2009440 Aabybro
logo

Vi leverer transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau. Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder en enestående løsning i forbindelse med relevante transportopgaver. Vi tilbyder en fordelagtig aftale for virksomheder, der har behov for mange transporter. Alt efter opgavens omfang giver vi et tilbud til konkurrencedygtige priser, hvor den gode service og den hurtige levering er i centrum.

TS-Tegl A/S

Ulvehøjvej 58670 Låsby
logo

TS-Tegl A/S har specialiseret sig i fremstilling af forspændte overliggere til alt fra døre og porte til vinduer, hvor både kvalitet og æstetik altid er helt i top. Vores fleksible produktion gør det muligt for os at levere individuelt til-passede løsninger til alle slags byggerier, så kunden kan få præcis den farve og form på overliggeren, som passer til bygningen.

Kaas-Pandrup Betonvarefabrik

(5)

Bransagervej 219490 Pandrup
logo

Med flere årtiers erfaring i betonindustrien er Kaas-Pandrup Betonvarefabrik en stærk og respekteret leverandør af beton og betonvarer. Lige fra leverancer til den private families indkørsel eller terrasse, til store gågadeprojekter, lagerpladser, butikscentre og torvemiljøer samt til offentlige byggerier. Hver dag leveres til tømmerhandlere, håndværkere og en række andre kunder, offentlige som private. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om ideer, muligheder og priser.

Simested Cementstøberi ApS

Eveldrupvej 309620 Aalestrup
logo

Simested Cementstøberi har eksisteret siden 1927 og tilbyder alle former for belægningsten og fundamentblokke produceret på vores eget støberi. Det er vores mål at videreføre firmaet i den samme ånd som hidtil med fokus på godt humør, udadvendthed og god kundebetjening. Kontakt os eller besøg vores hjemmeside. #nl#

Cementvarefabrikken Sælvig ApS

Havvejen 1318305 Samsø
logo

Cementvarefabrikken Sælvig - Vi leverer kvalitets-beton til firmaer og private på Samsø, samt salg af fliser, fundablokke, lecablokke, brøndgods, sten, grus, granit og sand.

Tommy Albers Murerfirma

Almstrupvej 696360 Tinglev

Tommy Albers murerfirma er murer og har deres daglige gang i Aabenraa og omegn. Vi er et alsidigt murerfirma, hvilket gør os i stand til at løfte en lang række opgaver for vores kunder. Har du brug for hjælp til renovering, betonarbejde, kloakker, nybyggeri eller noget helt andet, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

BB Fiberbeton A/S

Hjørnegårdsvej 104623 Lille Skensved

Fårup Betonindustri A/S

Kærvej 18990 Fårup

Oksbøl Betonvarefabrik

Industrivej 146840 Oksbøl

DK Cement A/S

Tronholmen 558960 Randers Sø

Niss Sørensen & Søn A/S

Drosselvej 97860 Spøttrup

Lange Invest Skive ApS

Nørregade 18B, 1. sal. 27800 Skive

Grønlandsk Produktion A/S

Jagtvej 183900 Nuuk

Godthåb Betonvarefabrik

Jagtvej 323900 Nuuk

Selskab Af 24. August 2018 ApS

Lautrupsgade 7, 3. sal. tv2100 København Ø

Skagen Cementstøberi A/S / Skagen Beton

Porsvej 2, 1. sal.9000 Aalborg

Sht Korsør

Teglværksvej 14220 Korsør

A/S Ikast Betonvarefabrik

Lysholt Alle 47430 Ikast

IBF Ikast

Lysholt Alle 47430 Ikast