Se på kort

bilforhandler viborg 

gav 157 virksomheder i dette område

Villekjærs Biler

Lukket

Ålandsvej 68800 Viborg
logo

Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen. Vi glæder os til at se dig!

UJS Biler Viborg

Lukket

Gl. Skivevej 83A8800 Viborg
logo

UJS Biler sælger og servicerer Mitsubishi og KIA biler i Viborg og Thisted. Derudover forhandler og servicerer vi Fiat i Thisted. Firmaet blev stiftet i 1995 af Ulla Steffensen, og drives i dag af Ulla og hendes mand Sander i fællesskab. UJS har 24 ansatte og en årlig omsætning på 70 mio. kr. UJS Biler er i dag præget af en sund økonomi, ung ledelse samt dygtige og engagerede medarbejdere.

Bjarne Nielsen A/S Skive

Elskjærbakken 107800 Skive
logo

Firmaet ligger i Skive og tager også imod kunder fra Viborg.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går 'det ekstra skridt' for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Bilforhandlere Søgeord

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service.

Vis mere

Au2hans - Hans Rørbæk

Åbrinken 57850 Stoholm Jyll
logo

Autohans - Hans Rørbæk tilbyder professionel service og reparation af alle bilmærker og modeller, fra ældre biler til nye. Kontakt os for mere information, eller eventuel tidsbestilling. Du kan også kontakte mig på mobil: 2462 0072. Vi ser frem til at høre fra dig.

T.A. Auto ApS

Lukket

Gl. Aalborgvej 52C9632 Møldrup
logo

"Hos T. A. Auto ApS servicerer vi alle bilmærker. Vi er specialiseret i fejlsøgning, servicering og reparation af KIA. Hos T. A. Auto er der mulighed for gratis lånebil, under service eller reparation af din bil. Vi reparerer og servicerer alle typer køretøjer."

OJ Erhvervsbiler A/S

Lukket

Gl. Skivevej 78B8800 Viborg
logo

OJ Erhvervsbiler forhandler erhvervsbiler i de fleste mærker, både nye og brugte. Vi har siden etableringen i 1985 været igennem en konstant udvikling og i dag fokuseres der udelukkende på erhvervsbiler til virksomheder og private. Vores lager består af over 100 salgsklare biler fra kassevogne, ladbiler, mandskabsbiler til multivans, der alle bliver klargjort og serviceret på vores eget værksted.

Jysk Caravan Center

Lukket

Juelstrupparken 269530 Støvring
logo

Firmaet ligger i Støvring og tager også imod kunder fra Viborg.

Med mange års erfaring i branchen er vores fokus at give dig de bedste campingvogne og udstyr til fornuftige priser. Vores eget caravan værksted har stor viden om gas test, reparation og forsikringsskader på campingvogne og autocampere. Så du skal endelige give os et kald og tag vognen med forbi til et tjek. Vi vægter kundeservice meget højt og bestræber os altid på at tilbyde kompetent vejledning og rådgivning, så du er glad og tilfreds. Hos os er der altid tid til en snak om camping.

Skaglen 23 Holding ApS

Pileurtvej 38830 Tjele

Mmt Auto

Lukket

Vansøgårdsvej 238830 Tjele

City Biludlejning ApS

Hellevej 58800 Viborg

Ejner Hessel A/S

Ålandsvej 58800 Viborg

Simpel Bil

Spangsbjerg Alle 38800 Viborg

Ejner Hessel A/S

Ærøvej 27, 2. sal.8800 Viborg

Vmj Biler

Rindsholmvej 418800 Viborg

Oh Biler Viborg A/S

(2.33)

Nordentoften 1578832 Skals

Vestergaard Leasing A/S

Liseborg Mark 788800 Viborg

Lokal Leasing Viborg A/S

Holstebrovej 31C8800 Viborg

Dk Cars ApS

Center Vest 128800 Viborg

Favrskov Autocenter ApS

Vrouevej 418800 Viborg

Dansksuperrent.dk

Lukket

Brandstrupvej 378840 Rødkærsbro

Niecars I/S

Bøssemagervej 11A8800 Viborg

4WD Danmark ApS

Fanøvej 9C8800 Viborg

Sørensen Biler

Aalborgvej 1948830 Tjele

Viborg Karosseriværksted

Salvievej 28800 Viborg

Nielsen Biler

Skolevangen 128850 Bjerringbro