Se på kort

bilsynsvirksomheder 

gav 293 virksomheder i dette område

Bilsyn Plus Randers

Lukket

Grenåvej 368960 Randers Sø
logo

Velkommen hos Bilsyn Plus. Hos Bilsyn Plus er medarbejderne lokale. Vi er til for at hjælpe dig og din bil på bedst mulig vis, ved at sikre en ordentlig kvalitet, som er i tråd med dine behov og lovgivningens muligheder og via gode bilsynspriser. Bilsyn Plus syner periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn for lette biler, trailere, campingvogne, motorcykler, traktorer og andre køretøjer og motorredskaber op til 3.500 kg samt tunge køretøjer +3.500 kg. Vi er godkendt af Færdselsstyrelsen.

Støvring Bilsyn

Lukket

Buderupholmvej 1C9530 Støvring
logo

Hos Støvring Bilsyn syner vi ALT under 3500 Kg. Du vil i synshallen blive betjent af Kent Lykke Kristiansen, som har flere års erfaring i syn af køretøjer. Nu er vi dit lokale motorkontor, hvor vi registrerer, omregistrerer, afmelder biler og klare alt med nummerplader for dig. Velkommen

AUTO CERT Danmark

Lukket

Ole Maaløes Vej 32200 København N
logo

Velkommen til AUTO CERT Danmark i København. AUTO CERT Danmark viderefører Tüv Nord Danmark´s aktiviteter inden for ISO for Synshaller/autoværksteder i Danmark. Se dig omkring på vores site – og få en snak med os Vi er klar med kyndig vejledning til dig.

PROBILER

Lukket

Ballevej 148300 Odder
logo

PROBILER A/S blev dannet 1. januar 2008, som en fusion af Odder Bilcenter A/S og Arne Rasmussen Automobiler A/S. Disse 2 gamle firmaer havde ligget side om side i mere end 30 år og handlet med hhv. Fiat og Toyota. Nu handler firmaet med nye Toyota`er, brugte biler og har serviceværksted, pladeværksted samt reservedelssalg. Derudover leverer vi mobilitetsløsninger til alle - og har man brug for leasing, finansiering eller leje af bil, er vi også eksperter her.

ML Biler

Lukket

Vilsund Mølle Vej 27700 Thisted
logo

ML Biler og motorcykel har et topprofessionelt personale, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil eller motorcykel hurtigt er kørende igen.

Bilsyn-Odense ApS

Lukket

Nyborgvej 6135220 Odense Sø
logo

Hos Bilsyn Odense fortager vi professionelle syn, omsyn og nummerplade registrering.

Jeppes Bilsyn ApS

Lukket

Katmosevej 18800 Viborg
logo

Jeppes Bilsyn er godkendt af færdselsstyrelsen til at foretage alle former for syn og omsyn af person- og varebiler, motorcykler, trailere og campingvogne, samt toldsyn. Vi gør alt for at levere den bedste service, når du skal have dit køretøj synet. Desuden er der altid kaffe på kanden, som du kan nyde mens bilen bliver synet eller du bliver ekspederet på motorkontoret.

Cph Bilsyn ApS

Lukket

Kuldyssen 32630 Taastrup
logo

Service og fleksibilitet betyder alt for os, og Tryg Bilsyn er til for kunderne. Vi hjælper dig med at forstå hvad der skal gøres for at holde din bil i orden. Har du spørgsmål så har vi svarerne.

Roslev Bilsyn og Motorkontor

Lukket

Hesthøjvej 177870 Roslev
logo

Roslev bilsyn er din lokale synshal. Vi tilbyder god service i forbindelse med syn af Deres køretøj. Fleksibel og god service til lav pris. Syn af køretøjer under 3500kg. Roslev Bilsyn er også deres lokale nummerpladeoperatør.

Farvergårdens AutoService ApS

Lukket

Kastetvej 13A9000 Aalborg
logo

Service til private og erhvervskunder af person-, vare- og lastvogne. Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Det er vi kommet rigtig langt med. Som kunde er du hos os altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning. Vores medarbejdere deltager i AutoMester's obligatoriske uddannelse, som gør at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. Det gør at vore kunders biler spænder fra de helt nye til veteran. Det handler om tillid...

Din Bilpartner Give

Lukket

Ryttervangen 237323 Give
logo

I veludstyrede lokaler på Ryttervangen 23, 7323 Give arbejder jeg og 3 toptunede mekanikere nemlig, hver dag for at få glade kunder og deres biler hurtigt videre. Men det er ikke fart for enhver pris. Vi arbejder altid ud fra Den Høje Standard – en række sunde principper, som sikrer dig kompetent rådgivning og håndværk til en fair pris.

Sakskøbing Bilsyn

Lukket

Nystedvej 264990 Sakskøbing
logo

Velkommen hos din lokale synshal i Sakskøbing. Her kan du/i få synet (Omsynet) køretøjer op til 3.500 kg. (Person- og vare-biler) samt fortaget et synstjek. Når du/i besøger synshallen er det Tarek der vil tag imod jer. Tarek har fokus på høj service og kvalitet, samt vil gøre alt for at du/i får en god oplevelse samt behandling ud af besøget.

Service Centret Mekonomen Autoteknik

Lukket

Frederiksborgvej 353650 Ølstykke

City Bilsyn ApS

Tranevej 212400 København Nv

Broager Bilsyn

Lukket

(5)

Smedevej 86310 Broager

LB Bilsyn Tønder afd.

Lukket

Ndr Landevej 326270 Tønder

Tilst Bilsyn ApS

Lukket

Blomstervej 68381 Tilst

LB Bilsyn ApS

Lukket

Plantagevej 8A6330 Padborg

LB Bilsyn Kolding afd.

Lukket

Platinvej 556000 Kolding

Himmerlands Bilsyn ApS

(1)

Hjortkjærsvej 349600 Aars

Himmerlandsbilsyn Aps

Nørregade 329640 Farsø

Nordsjællands Bilsyn ApS

Industrivej 15A3000 Helsingør

Dekra Bilsyn Brædstrup

Lukket

Nørregade 368740 Brædstrup

Dekra Bilsyn ApS

Lukket

Heimdalsvej 128850 Bjerringbro

DEKRA Bilsyn Aarup

Lukket

Gl.Hovedvej 875560 Aarup