Se på kort

blikkenslager opgaver 

gav 6 virksomheder i dette område

Neder Vindinge Vvs

Lukket

Kærvej 74760 Vordingborg
logo

Vi tilbyder totalløsninger inden for VVS faget med speciale i gasteknik. Vi er af VVS-branchens kvalitetskontrol godkendt som autoriseret VVS-installatør med et kvalitetssikringssystem som overholder gældende lovgivning. Det er vores kvalitetspolitik på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde og efter de til enhver gældende myndighedsregler samt til kundens fulde tilfredshed at udføre installations- og serviceopgaver indenfor VVS-området.

Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 35750 Ringe
logo

Hvis du vælger Per Mortensen som din VVS Installatør er du sikret godt håndværk, høj kvalitet og dedikeret service hele forløbet igennem. Vi beskæftiger os med en masse former for VVS-opgaver og bestræber os altid på at levere et gennemarbejdet resultat. Du kan regne med vores konkurrencedygtige priser som matcher både dine behov og din økonomi. Vil du vide mere, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

VS Montage

Sønderbækvej 26270 Tønder
logo

Velkommen til VS Montage. Med mange års erfaring gør os til en solid samarbejdspartner til jeres næste opgave. Vi udfører alt indenfor: VVS arbejde, svejsning, rørarbejde og industriservice.

Uno Vvs Tech ApS

Selma Lagerløfs Alle 432860 Søborg

Kvik-Blik

Lukket

Munkegårdvej 155500 Middelfart

Vedbæk VVS A/S

Bygstubben 16, kl. sal.2950 Vedbæk