Se på kort

boksventilatorer 

gav 26 virksomheder i dette område

Klimatek Ventilationsmateriel A/S

Fabriksvej 167800 Skive
logo

Klimatek fremstiller af komponenter til ventilations- og klimaanlæg. Vi forarbejder elementer i søvandsbestandigt aluminium, ekstruderet aluminium, galvaniseret og rustfrit stål samt kobber og derudover forhandler vi også en række produkter, som kan supplere vores egne. Samtidig med at vi leverer ventilationsløsninger i den bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser, lægger vi også vægt på et godt og konstruktivt samarbejde samt god dialog med vores kunder, rådgivere og installatører.

Ventas Ventilatorer A/S

Gefionsvej 133400 Hillerød
logo

Ventas A/S har Danmarks største program af Ventilatorer og blæsere. Kontakt vores dygtige salgsmedarbejdere på 49758810.

Bornholms Agro- & Ventilationsservice

Borrelyngvej 7C3790 Hasle
logo

Firmaet startede i 1989 og beskæftiger sig i dag med alt indenfor varmepumper, ventilation og landbrugs mekanisering primært på Bornholm. Endvidere er vi forhandlere af flere produkter inden for boligventilation og varmepumper.

Finn Hansen A/S

Lukket

Mukkerten 46715 Esbjerg N
logo

Kvalitet kræver viden og godt håndværk anno 1976. Finn Hansen, der er uddannet og autoriseret blikkenslager og VVS-montør, knoklede nogle år en vis legemsdel ud af bukserne, med det resultat, at garagen blev for lille. Firmaet har i dag til huse på Mukkerten 4 i Tarp og er i takt med årerne vokset til i dag at have 10-12 ansatte. Hertil kommer et antal svende, som arbejder freelance i forbindelse med store opgaver. Kontakt os gerne for mere information.

Thybotech ApS

Åbent

Industrivej 128653 Them
logo

Thybotech tilbyder reparation, renovering, laseropretning og forebyggende vedligehold af pumper og produktionsmaskiner, så disse arbejder effektivt og optimalt i forhold til energiforbrug. Vi sælger tryghed og optimal drift af dine pumper og maskiner. Vi står inde for godt gedigent håndværk. Kontakt os [email protected]

Jk Ventilation ApS

Markedspladsen 135600 Faaborg
logo

JK Ventilation laver landsdækkende ventilationsmontage i underentreprise. Vi har mangeårig erfaring indenfor komfortventilation, renrum, industrimontage samt spåntransport. Vores montører er veludstyret med værktøj og løser opgaverne selvstændigt og kvalitetsbevidst. Vi fakturerer med udgangspunkt fra Randers, Vejle, Odense, Ringsted, Glostrup-Kbh. Vi arbejder både på timebasis og i fast montage-entreprise, hvor vi gerne er behjælpelige med matrialebestillinger og opmåling.

Danvarme Ventilation Og Maskinfabrik A/S

Lukket

Falkevej 12A7860 Spøttrup
logo

Dan-Varme er din leverandør af alt indenfor ventilationsanlæg, procesventilation, smedearbejde, opvarmning og taghætter. Vi har adresse i Balling, og vi har kunder over hele Danmark samt i Norge, Sverige, England, Tyskland, Italien, Litauen og Polen. På adressen i Balling fremstiller vi BIO Heater og varmluftsovne. Sidst men ikke mindst har vi egen smede- og svejseafdeling, hvor vi fremstiller specialkomponenter og maskiner. Kontakt os for at høre mere.

Guldahl El, Køleteknik, Ventilation

Lukket

Langballe 68700 Horsens
logo

Guldahl er en elinstallations og kølevirksomhed. Vi leverer totalløsninger inden for el, køleteknik, varmepumper, ventilation, intelligente systemer. Vi er specialister indenfor tæthedsprøvning og termografering af bygninger, lækagesporing og energioptimering.

NSA Ventilation

Emmasvej 4, 2. sal. tv8220 Brabrand
logo

NSA Ventilation tilbyder rådgivning, service, montering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, varmeanlæg samt andre bygningsinstallationer. Kontakt os for yderligere information.

PRO ventilation a/s

H.J. Holst Vej 202610 Rødovre

Wicotec Kirkebjerg A/S

Elmegårdsvej 328361 Hasselager

Brandtco Miljø Og Teknik

Lukket

Tiselholtvej 55882 Vejstrup

Kristiansen & Co., Hadsund ApS

Kystvejen 589560 Hadsund

Hm Ventilation A/S

Lillehøjvej 388600 Silkeborg

Nordjysk Multiteknik ApS

Vandværksvej 469800 Hjørring

Installationsgruppen

Adelvej 347000 Fredericia

Ltech A/S

Vesterballevej 57000 Fredericia

Raska Teknik

(5)

Lundgårdvej 126600 Vejen

Udvikling 2021 ApS

Lukket

Gimming Kirkevej 58930 Randers Nø

LTECH A/S

Industriparken 312750 Ballerup

Exhausto A/S

Odensevej 765550 Langeskov

Maico Nordic A/S

Orionvej 2B7430 Ikast

Øland A/S

Park Allé 3662605 Brøndby

VentiTech ApS

Hedestien 153300 Frederiksværk

Systemair A/S

Lukket

Ved Milepælen 78361 Hasselager