Se på kort

bryn styling 

gav 31 virksomheder i dette område

Beauty, Style & Wellness

Lukket

Strandlund 1022920 Charlottenlund
logo

Beauty, style & wellness er en klinik for hudpleje, massage, healing, hånd og fodpleje, frisør og stylist - for alle.Stedet hvor du føler dig kaldt til at møde dig selv på et dybere plan.Alt dette med udgangspunk i din unikke væsen, og det du vil opnå. Jeg bruger så vidt muligt naturlige produkter som passer på dig og miljøet samtidigt med at jeg gør mit bedste så du stråler fra indre til ydre.Her møder du professionalisme, hjertevarme, forkælelse, vejledning, støtte, medmenneskelighed ...

Frisør Kisum

Lukket

Jægersborg Alle 142920 Charlottenlund
logo

Hos Frisør Kisum skaber vi en helhed mellem trend og personlighed. Som kunde er du altid i centrum og vil opleve en helt personlig rådgivning.Vi sætter godt håndværk meget højt her i salonen og derfor vælger vi også at bruge meget tid på vores behandlinger. Kunderne er vores vigtigste visitkort.Vi sørger for at holde os ajour med de nye tendenser, metoder og produkter, ved jævnligt at deltage på kurser i udlandet samt kurser arrangeret af vores forskellige produktleverandører.

Hair By Sala

Lukket

Bredgade 146990 Ulfborg
logo

Hos frisørsalonen Hair by SaLa er kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Velkommen ind i vores hyggelige omgivelser, hvor du vil blive mødt af ny inspiration og selvforkælelse. Book tid online på hjemmesiden.

Studio 2 ApS

Lukket

(4)

Sct Bendtsgade 24100 Ringsted
logo

Vi byder dig velkommen i vores hyggelige salon, hvor vi gør alt for, at du får en god oplevelse. Vi bestræber os på at være opdateret med den nyeste hårmode og er derfor jævnligt på kurser. Vask altid inkluderet i både herre- og dameklip.Ring eller book tid online på vores hjemmeside.

Salon Elite

Hymersvej 89800 Hjørring
logo

Vi tilbyder den bedste service og professionel behandling af dit hår. Ring for mere information.

Klip 9

Lukket

Vallekildevej 94534 Hørve
logo

Vi er en hyggelig salon med fingeren på pulsen og benene på jorden. Vi er et godt lille team, der tilsammen mestrer alle frisørfagets facetter. Vi har altid nye friske tilbud til vores kunder.

Salon Hair

Lukket

Sandtuevej 159200 Aalborg Sv
logo

Kig forbi, og få en snak om dit hår. Du kan bestille tid online på www.salon-hair.dk, eller ringe til mig på 96360098.

GreenHair By Julie

Lukket

Strandboulevarden 1122100 København Ø
logo

Greenhair er en miljøvenlig frisør på Østerbro, hvor vi ønsker at give dig et grønt alternativ til de traditionelle former for hårbehandling. Derfor bruger vi hos Greenhair udelukkende skånsomme produkter, som er både økologiske og miljøvenlige, så du kan give dig selv og dit hår den bedst mulige behandling. I salonen fokuserer vi hver dag på at udføre et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet samtidig med, at der bliver sat god tid af til hver enkelt kunde.

Salon By JJ

Lukket

Jomfrustien 22A, st. sal. tv6100 Haderslev
logo

Vores formål er at kunderne er tilfredse og glade når de går fra salonen. Salonen kører uden tidsbestilling.

Allure By Julie Thorsen

Lukket

Egedal Centret 44B3660 Stenløse
logo

Gå på opdagelse i mit lille skønheds univers. Du kan læse mere omkring min historie og produkterne jeg sælger i klinikken på min hjemmeside. Her kan du læse mere omkring de uddannelser som Allure tilbyder.

Salon By Holm

Dalene 125450 Otterup
logo

Frisør med stor passion for detaljer og mine kunders tilfredshed. By Holm er en lille hyggelig salon med plads til alle.

Dansk Automatgear Teknik

Industrivej 337080 Børkop

Tina Deleuran

Lukket

Frue Kirkeplads 18000 Aarhus C

Allure Beauty Group

Lukket

(5)

Priorgade 3, st. sal.4200 Slagelse

Tibiler

Soltoften 167000 Fredericia

Samedic ApS

Kirke Værløsevej 26A, 1. sal. mf3500 Værløse

Megav ApS

Romalt Boulevard 58960 Randers Sø

Hårsaksen

Lukket

Søndergade 55620 Glamsbjerg

Salon Fresh Hair

Lukket

Domhusgade 276000 Kolding

Hårsaksen

Lukket

Bredgade 325560 Aarup

Salon Ashy

Lukket

Skovridergårdsvej 71, 1. sal. th2830 Virum

Hårsaksen

Lukket

Tallerupvej 225690 Tommerup

Hårsaksen

Lukket

Rapuntzel

Lukket

Svalevej 27100 Vejle

TOM K - Salon & Academy ApS

Lukket

(5)

Haderslevvej 176000 Kolding