Se på kort

byggefirma middelfart 

gav 303 virksomheder i dette område

Annakilde Byg ApS

Vestre Hougvej 255500 Middelfart
logo

Hos Annakilde Byg ApS vægter vi hver enkelt opgave lige højt. Vi er bosiddende i Vejle, men tilbyder alle former for tømreropgaver til kunder i hele landet. Uanset hvilken type af problem som du står overfor, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere, og få et uforpligtende tilbud.

Sabro Byg ApS

Engvej 205464 Brenderup Fyn
logo

Sabro Byg startede i 1995 og i 2001 blev det til Sabro Byg ApS. Firmaet der ejes af Svend Sabro tæller idag 2 svende, 2 lærlinge og 1 kontorassistent. Vi udfører alt indenfor tømrer/snedkerarbejde og på snedkerværkstedet udføres arbejde efter specielle ønsker. Har bl.a. været med til at restaurere flere kirker. Ombygning, restaurering, tilbygninger samt vinduer/døre er en del af firmaets speciale. Projektering og tegnearbejde varetages af Svend Sabro der er snedker/bygningskonstruktør.

søndergade

Lukket

Hindballevej 85466 Asperup

Egelund Byg

Åbjergvej 295464 Brenderup Fyn

CMH Byg

Lerbjergvej 785500 Middelfart

Højgaard Byggehjælp

Søndergade 665580 Nørre Aaby

FH Byg Gelsted ApS

Wedellsborgvej 215592 Ejby

SomDesign/MultiByg v Brian Andersen

Middelfartvej 2195464 Brenderup Fyn

Erik Hansen Tømrer- & Byggefirma ApS

Ærøvænget 925500 Middelfart

Gade-byg

Solsortevej 175500 Middelfart

Byggefirmaet Thomas Nielsen

Borgvænget 165500 Middelfart

BJ Byg

Mosegårdvej 155592 Ejby

Bæks Byg ApS

Korsbjergvej 175500 Middelfart

Brændegaard Byg ApS

Munkegårdsvej 45464 Brenderup Fyn

Neldeborg Byg

Jernbanevej 31A5592 Ejby

Torben Clausen a/s

Lukket

Oksbølvej 146100 Haderslev
logo

Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Middelfart.

Torben Clausen A/S er entreprenøren med de mange specialer.Vi er den foretrukne leverandør inden for vores kerneområder og leverer altid den rigtige kvalitet og løsning med udgangspunkt i kundens behov. Som kunde hos Torben Clausen A/S vil du opleve: De bedste medarbejdere - Den største fleksibilitet - De mange kompetencer -Det bedste materiel. Læs mere på www.torbenclausen.dk

Raunstrup A/S

Hestehaven 335260 Odense S
logo

Firmaet ligger i Odense S og tager også imod kunder fra Middelfart.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

RASMUSSEN & CO. APS / KLODAN

Lukket

Tokkerodvej 285462 Morud
logo

Firmaet ligger i Morud og tager også imod kunder fra Middelfart.

Klodan tilbyder totalløsninger inden for aut. kloakarbejde. Mange års erfaring kombineret med de nyeste teknologier gør, at vi i dag og i fremtiden kan leverer en optimal løsning i forbindelse med alle kloakopgaver - store som små. Vores kundekreds omfatter idag en lang række offentlige og private virksomheder, kommuner, forsikringsselskaber samt private borgere i hele Odense og Nordfyn. Klodan består i dag af engagerede og kompetente medarbejdere. Kvalitetssikret af Teknologisk Institut.

Din Entreprenør Partner A/S

Egumvej 587000 Fredericia
logo

Firmaet ligger i Fredericia og tager også imod kunder fra Middelfart.

Din Entreprenør Partner A/S, består udelukkende af erfarne og lokalkendte medarbejdere, med mange års erfaring som entreprenører. Vi er en stærk aktør i byggeriet som udfører alt arbejdet, indenfor jord, kloak, anlæg, brolægning, beton, murer, tømrer, servicearbejde, og diamantskæring og boring.

Entreprenørfirma Arthur & Bjarne Jensen, Odense ApS

Tarupvej 125210 Odense Nv
logo

Firmaet ligger i Odense Nv og tager også imod kunder fra Middelfart.

Arthur og Bjarne Jensen startede omkring 1943 som murerfirma. I 1963 begyndte man at arbejde med entreprenørarbejde og det har siden taget helt over. Vores arbejdsområde er mindre broanlæg og andet betonarbejde i forb. med spildevand- og vandforsyningsanlæg. Der udføres betonreparationer og epoxyreparationer, ligesom vi udfører overfladebehandling af beton, samt rep. af betonindustrigulve.

Inventarrum A/S

Damgårdvej 155500 Middelfart
logo

Inventarrum A/S leverer inventar af høj kvalitet i et funktionelt og æstetisk design til indendørs- og udendørs rum. Vore produkter udvikles i samarbejde med førende arkitekter, landskabsarkitekter og designere.

Kls Construct

Svinøvej 145500 Middelfart

Danich ApS

Pytten 135580 Nørre Aaby

Arkil A/S

Værkstedsvej 95500 Middelfart

Skovsbo

Fynsvej 565500 Middelfart