Se på kort

byggefirma sunds 

gav 179 virksomheder i dette område

K.G. Hansen & Sønner A/S

Odinsvej 87200 Grindsted
logo

Firmaet ligger i Grindsted og tager også imod kunder fra Sunds.

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

Bay Byg & Service

Overvej 76933 Kibæk
logo

Firmaet ligger i Kibæk og tager også imod kunder fra Sunds.

Bay Byg & Service udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener og bad/inventar, udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Skovlundgaard Byg ApS

Bækvej 157451 Sunds

Skovlundgaard Byg

Bækvej 157451 Sunds

Toft Huse

Lukket

Hodsagervej 267451 Sunds

Sunds Tømrer og Byggefirma A/S

Rønne Alle 1027451 Sunds

HB Ejendomme og Renovering ApS

Åbent

Mindestenvej 87400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Sunds.

HB Ejendomme har specialiseret sig i ombygning og renovering, men udfører også almindelige tømrer - og mureropgaver. Vi hjælper både private boligejere og virksomhedsejere, hvad enten du står over for en større renovering, har brug for vejledning, totalentreprise eller bare mangler en håndværker et par timer. Vi tilbyder også gennemgang af tilstandsrapport af erfaren håndværker og energivejleder, hvilket kan spare både køber og sælger for mange udgifter.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Sunds.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Sunds.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

M.J. Brøndboring ApS

Åbent

Østkærvej 197660 Bækmarksbro
logo

Firmaet ligger i Bækmarksbro og tager også imod kunder fra Sunds.

M.J. Brøndboring ApS har mange års erfaring inden for entreprenørarbejde, herunder særligt brøndboring og vandingsanlæg. Desuden udfører vi spuling af kloakker og dræn, renovering af markvandingsanlæg, tv-inspektion af kloakker og sløjfning af boringer m.m. Læs nærmere på vores hjemmeside eller kontakt os for yderligere information.

Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS

Lukket

Stakrogevej 437260 Sønder Omme
logo

Firmaet ligger i Sønder Omme og tager også imod kunder fra Sunds.

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde. Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også gerne mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Jakobsen & Blindkilde A/S

Drejervej 287490 Aulum
logo

Firmaet ligger i Aulum og tager også imod kunder fra Sunds.

Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer. Vores faglige bredde og styrke gør, at vi kan løfte enhver byggeopgave.

Vesterskov Agro ApS

Gedhusvej 117451 Sunds

Multiservice Nr .12

Stalmosevej 127451 Sunds

Sunds Entreprenør ApS

Thorupvej 28B7451 Sunds

Pro Montage A/S

Drejervej 107451 Sunds

Jens-Erik Madsen

(5)

Gedhusvej 237451 Sunds

Gårdejer Finn Friis Høj Andersen

Hodsagervej 727451 Sunds

Sky-Work A/S

Fyrrely 237451 Sunds

Ejendomsselskabet Søhaven I/S

Linåtoften 377451 Sunds

Sunds

Marbækvej 233600 Frederikssund

Munch Sørensen Holding ApS

Skivevej 30A7451 Sunds

Højers Totaltag ApS

Thorupvej 27B7451 Sunds

Enl Entreprenør Niels Lauritsen

V. Sneptrupvej 227451 Sunds

Sky-Energy ApS

Fyrrely 237451 Sunds