Se på kort
Løvskal Landevej 138850 Bjerringbro

En trappe skal ikke bare være god at gå på, men også pæn at se på! KL-Trapper laver specialtilpassede trapper efter kundernes ønsker. Ring og få en aftale om et besøg i min lille udstilling og medbring gerne tegninger/mål og evt. billeder/brochurer. Du kan også sende/maile mig nogle tegninger med mål og så ringer jeg evt. inden jeg giver et uforpligtende tilbud.Alle trapper er unikke, derfor vil jeg gerne tale med dig om netop jeres projekt.

Viborgvej 2197840 Højslev

Firmaet ligger i Højslev og tager også imod kunder fra Bjerringbro.

Lås & Slå Tyverisikring hjælper dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed. Kontakt os i dag for yderligere information.

Hedemølle Industrivej 18850 Bjerringbro
Kløvermarksvej 168800 Viborg

Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Bjerringbro.

Skorstensfejer Tommy Christensen Viborg distrikt Vest er en skorstensfejer virksomhed med flere spændende arbejdsopgaver og mere end 40 års erfaring. Vores primære opgave er at dække Viborg distrikt Vest behov for udførelse af lovpligtigt arbejde indenfor skorstensfejning og brandpræventivt syn. Vores medarbejdere er faguddannede skorstensfejere, med efteruddannelseskurser indenfor ventilation. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.