Se på kort

checkvejer 

gav 16 virksomheder i dette område

Eilersen Electric A/S

Lukket

Kokkedal Industripark 42980 Kokkedal
logo

Siden grundlæggelsen i 1969 har Eilersen været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste vejeceller og vejeløsninger i høj kvalitet.Den kapacitive vejecelle udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre vejeceller.Kunderne inkluderer industrivirksomheder i mere end 90 lande verden over, og den kontinuerlige investering i produktudvikling, kvalitet og kundesupport har ført til en meget høj grad af kundeloyalitet.

CBH Vægte ApS

Lukket

Vonsildvej 2076000 Kolding
logo

CBH Vægte har eksisteret i mange år med det primære formål at udvikle og producere kvalitetsvægte til brug i industrien og landbruget. Idag leverer CBH Vægte et meget bredt produktprogram der spænder fra laboratorievægte med en opløsning ned til 0,01 mg., til kranvægte med kapacitet op til 50 ton., vi leverer vejeceller og indikatorer til mange formål, ligesom vi udfører service, kalibrering og verifikation på mange typer af vægte.

Global Weighing A/S

Lukket

Nr. Bjertvej 1986000 Kolding
logo

Global Weighing A/S sælger og markedsfører komponenter og løsninger til industriel vejning. Vi har især kompetence inden for områderne silo- og beholdervejning, recepthåndtering og batch kontrol, samt andre vejetekniske opgaver, hvor der stilles store krav til præcision og pålidelighed. Vores primære produkter er vejeceller med tilbehør, transmittere, procesinstrumenter, platformsvægte samt software til recepthåndtering. En stor del af produktprogrammet kan leveres med ATEX godkendelser.

Tamtron A/S

Lukket

Nordlandsvej 908240 Risskov
logo

Tamtron A/S er en moderne virksomhed, der leverer højteknologisk vejeudstyr af højeste kvalitet. Vi stiller store kvalitetskrav til vores leverandører og til vores egenproducerede vægte. Derfor kan du som kunde altid være sikker på den højeste kvalitet og den bedste service, når du køber en vægt eller et vejesystem fra Tamtron A/S.

Danvægt A/S

Navervej 268382 Hinnerup
logo

Danvægt A/S beskæftiger sig med rådgivning, udvikling, produktion, salg og installation af vægte og integrerede PC-styrede vejesystemer til landbrug, grovvare, industri, transport og miljøsektoren, vægte, checkvejere, industrivægte, vejning, kalibrering, udvejningsanlæg, dyrevægte, vejeceller, vejesystemer, elektroniske, stregkodeløsninger, tilbehør og inventar slagterimaskiner, danvægt, GSE Scale Systems, Mettler-Toledo, fritliggende brovægte, platformvægte, lavprofil, platformvægte.

Sydjyllands Vægtfabrik

Albuen 46000 Kolding
logo

Sydjyllands Vægtfabrik forhandler vægte siden 1923. Vi har alt i vægte, nye samt gode istandsatte brugte vægte. Vi har specialprodukter indenfor bl.a. pallevægte, pakkevægte, tællevægte, bordvægte, personvægte m.m. Ring og få et godt tilbud.

Bjerringbro Vægte ApS

Skovmarken 108850 Bjerringbro

Frederiksberg Vægtfabrik ApS

Vandtårnsvej 772860 Søborg

C.C.JENSEN A/S Marketing Lager

Tværvej 255700 Svendborg

Holstebro Vægtservice I/S JBM Vægte

Elkjærvej 1147500 Holstebro

Scanvaegt Systems A/S

Johann Gutenbergs Vej 58200 Aarhus N

Dansk Niels Bo ApS

Vognmagervej 107000 Fredericia

Bent Nygård Elektronik ApS

Haremarksvej 128723 Løsning

Elmoprint ApS Maskinfabrik

Tåstruphøj 564300 Holbæk

Marel A/S

P.O. Pedersens Vej 188200 Aarhus N