Se på kort

computertaske 

gav 70 virksomheder i dette område

Lyreco Danmark A/S

Lukket

(5)

Lykkegårdsvej 104000 Roskilde
logo

Lyreco er en af Skandinaviens største leverandører af produkter og løsninger til arbejdspladsen. Vi har et bredt udvalg af produkter til både store og små private og offentlige virksomheder og organisationer. Det er vores mål at gøre arbejdsdagen nemmere via et højt serviceniveau og et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Lyreco Danmark er en del af Lyreco Skandinavien, som i dag har 600 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Roskilde, men vi har også kontorer i Sverige og Norge.

Raintree

Lukket

Mellemgade 1A6950 Ringkøbing
logo

Velkommen til RainTree. RainTree startede som et samarbejder med en gruppe kvinder i Indien, fra et af Chennais slumkvarterer, som laver unikke, håndlavede tasker. Vi er meget begejstrede for dem, og sælger dem nu i Danmark, så endnu flere kan få glæde af dem. Salget af taskerne betyder, at endnu flere unge, indiske mødre og handicappede oplever stoltheden ved at kunne forsørge sig selv.

Taskehuset

Lukket

Torvet 144800 Nykøbing F
logo

Taske & Sko huset i Nykøbing Falster er Sydhavs øernes ældste og største specialforretning i tasker og i samarbejde med Læderhuset i Vordingborg, har vi det bredeste sortiment i tasker, sko og tilbehør i området. Det er ingen hemmelighed at vores speciale er tasker i alle afskygninger, både til hverdag, arbejde, skole og fest, men skal du bruge en kuffert til drømmerejsen eller en lækker PC taske, så er det også hos os du finder den. Vi matcher alle netpriser.

Taskehuset

Algade 704760 Vordingborg
logo

Det er ingen hemmelighed at vores speciale er tasker i alle afskygninger - både til hverdag, arbejde, skole og fest, men skal du bruge en kuffert til drømmerejsen eller en lækker PC-taske - så er det også hos os du finder den. Kom ind og se vores udvalg.

NEYE Kolding Storcenter

Skovvangen 426000 Kolding

E/T Gönülkirmaz

Lukket

Alaskavej 54200 Slagelse

Nem Shopping

Lukket

Rambusch Lædervarer

Østervangen 75260 Odense S

Cow Concept I/S

Ærøvej 298800 Viborg

NEYE Rosengårdcentret

Ørbækvej 75B5220 Odense Sø

NEYE Vejle City

Torvegade 367100 Vejle

NEYE Esbjerg

Kongensgade 786700 Esbjerg

Kysthuset ApS

Rosensgade 378300 Odder

NEYE Rødovre Centrum

(4)

Rødovre Centrum 1142610 Rødovre

NEYE Silkeborg

Tværgade 18600 Silkeborg