Om Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab

Crowe tilbyder hele pakken af specialer, så du på alle niveauer får et dynamisk med- og modspil. Vi leverer ikke bare et regnskab, men helhedsløsninger, der gør os til en ansvarlig forretningspartner og rådgiver. Vi kombinerer tæt kontakt og rådgivning med en vifte af kompetencer, du normalt kun finder hos de største rådgivningsvirksomheder. Vi lægger vægt på at tilføre værdi i det daglige samarbejde ved at tilpasse vores ydelser til dine behov.

Supplerende oplysninger

Vi ser det som vores fornemste opgave at tilføre ekstra handlekraft til virksomheder og forretningsplaner. Vores rådgivning skal have effekt på kort sigt, men vi arbejder også med en strategisk horisont, så vi får opbygget en stor viden om hver enkelt kunde. Det er vores viden og viljen til resultater, der gør en forskel.

Har du én gang oplevet manglende forretningsmæssig forståelse hos dine rådgivere, så ved du, at specialisering og indsigt er en grundpille for et troværdigt rådgivningshus. Vi sætter derfor ikke alene fokus på vores ydelser og servicekoncept, men også på intern efteruddannelse, så vi kan tilbyde vedvarende styrke.

Generel beskrivelse

Crowe er et revisions- og rådgivningsfirma med fokus på virksomheder, der er familie- og hovedaktionærejet, og som ønsker at købe revisions- og rådgivningsydelser fra en statsautoriseret revisor.

Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskabs valgte links

Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCROWE STATSAUTORISERET REVISIONSINTERESSENTSKAB
SelskabsformInteressentskab
Startdato:01-11-2010
CVR-nr:33256876
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Ledelse/Administration

Søren JonassenDirektør
Søren JonassenBestyrelsesmedlem
Lasse Bjørn NørgårdBestyrelsesmedlem

Kategorier

Alternative nummerformater

3929250039 29 25 003929 250039 292 500