Se på kort

droner 

gav 179 virksomheder i dette område

Topptopo A/S

Lukket

Banegraven 2B3550 Slangerup
logo

ToppTOPO A/S er importør og leverandør af Topcon/Sokkia måleudstyr i Danmark. Dette omfatter lasere, nivellere, totalstationer, maskinstyring & GPS-udstyr til entreprenører og landmålere. Vi bor i Slangerup, hvor vi har værksted. Vi kan derfor også tilbyde kontrol & kalibrering af rotorlaser, rørlægningslaser eller nivellerinstrumenter, uanset fabrikat samt support og brugerkurser. Topcons rødder går tilbage til 1932 og er kendt for holdbart design. Læs mere på vores hjemmeside.

Accobo Data

Åbent

Kordilgade 364400 Kalundborg
logo

Accobo Data tilbyder hjemmesider og andre produkter til en overkommelig pris. Vi mener, at professionelt designede hjemmesider skal kunne fås for priser fra 1.000 kr. inkl. moms. En billig hjemmeside skal hos os være en god hjemmeside. Hos os skal man kunne få mere end hos konkurrenterne, for færre penge, uden de begrænsninger, man ser hos konkurrenterne. Ved at handle hos Accobo Data støtter du en socialvenlig virksomhed og dermed socialøkonomi, job til unge og turismeindsatsen i Kalundborg.

Apilux Media

Lukket

Ulvevej 44622 Havdrup
logo

Apilux media gør sig i medier til online markedsføringsåsom, Produktvideo, branding video, drone video osv.

Kiwa Foto

Lukket

Bursøvej 124930 Maribo
logo

KiWa Foto sætter en ære i at yde den bedste service til vores kunder. Vi udfører alle former for foto og videoopgaver: Erhvervsfoto, bryllup, konfirmationer, studenterfoto, gallafester, kobber- sølv- og guldbryllupper, barnedåb, begravelser/bisættelser, graviditetsfoto, spædbørnsfoto, almindelig portrætfotografering til gaver, polterabends etc. Derudover laver vi også temafotos, heriblandt 50'er- 60'er- 70'er temaer, tema med fokus på psykisk og fysisk sygdom og meget andet!

M.H. Fotograf

Åbent

Møllegyden 195250 Odense Sv
logo

Billeder siger mere end 1000 ord - Min fornemmeste opgave er at forevige de øjeblikke der betyder noget for dig. Så uanset om det brylluppet eller familien der skal tages billeder af. Så tilbyder jeg kompetent rådgivning og de perfekte billeder til lige netop det du ønsker.

Teknikken RC Syd Modelhobby & Legetøj

Lukket

Hovedgaden 84920 Søllested
logo

Hos os finder du et STORT udvalg af model- og hobbyartikler, lige fra RC- flyvemaskiner, biler og både i el og brændstof, samt modeltog og masser af tilbehør, træskibe, elektroniske byggesæt samt andre former for samlesæt. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have forespørgsler om produkter og lignende, og er naturligvis altid velkommen i butikken i Søllested på Lolland.

Landinspektørfirma Flemberg & Godiksen ApS

Syrenvænget 24270 Høng
logo

Flemberg & Godiksen er et Landinspektørfirma med specialiseret viden indenfor mange områder som vi har opbygget gennem mere end 50 år i branchen - en viden vi i dag kombinerer med anvendelsen af den seneste teknologi bl.a 3D laserscanning og droneopmåling. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig - vi lever af at hjælpe vores kunder!

GoDrone Aps

Lukket

Thorsvej 254060 Kirke Såby
logo

GoDrone tilbyder dronevideo og luftfoto af den højeste kvalitet, til lige præcis dine formål. Vi løser alle type opgaver - om det er private eller erhverv stiller vi op. Vi udbyder diverse serviceydelser med droner, alt fra marketingsvideo til inspektion og dronepilot, hvis du selv har udstyret. Vores ekspertise inden for droneservice gør, at vi kan løse en bred vifte af droneopgaver for dig. Vi elsker droner og de mange opgaver, som de kan løse. Hvad kan vi hjælpe dig med?

SR production video and photo

Lukket

Søholtvej 164930 Maribo
logo

Hos SR PRODUCTION produceres alt inden for video og billeder. Vi hjælper dig med at udnytte visuel kommunikation til at skabe tillid og forbindelser til dine kunder.

Berggren Photography

Lukket

H.G.Junkers Vej 18600 Silkeborg

Odd & Ivø Photography I/S

Lukket

Vallerød Banevej 20, 2. sal.2960 Rungsted Kyst

Silkeborg Dronefoto

Åbent

Sindbjergvej 218600 Silkeborg

Niclas Aarestrup

Berildsvej 615610 Assens

Mediaco

Lukket

Egeskovvej 3337000 Fredericia

Hippo Productions ApS

Lukket

Kochsgade 31D, 3. sal.5000 Odense C

Zigna ApS

Lukket

Ny Adelgade 81104 København K

Careteam Fotografi

Lukket

Søndermarksvej 69670 Løgstør

Elomedia v/Henrik Elo Jørgensen

Egevænget 214800 Nykøbing F

Mikkel Barker ApS

Århusvej 223D8464 Galten

Sl-Entreprise

Lukket

Boeslunde Byvej 1294242 Boeslunde

Nordvig Photography

Lukket

Niels Juels Gade 10, 3. sal. tv8200 Aarhus N

Eagle Luftfoto/Bannerflyvning.dk

Langager 465471 Søndersø

Foto-Dronen

Lukket

Vægtervej 394773 Stensved

Fotograf Johan Gadegaard

Lukket

Flyndermøllevej 77660 Bækmarksbro