Se på kort
Ravnsbjerg Krat 107400 Herning

Velkommen til Midtjysk Persiennevask, tidligere Dahl´s Rengøring. Men stadig samme kundeservice. Midtjysk Persiennevask har vasket persienner o.l. siden 1999. Vores vaskesystem giver følelsen af nye persienner. Den efterfølgende behandling giver en støvafvisende overflade på persiennerne.Priseks.: 10 persienner fra kr 550 incl moms. Derudover vaskes plisségardiner, lameller, liftgardiner og foldegardiner. Ring og få en uforpligtende pris eller send en mail på [email protected]

Forsythiavej 177000 Fredericia

Gardin Ekspertens Bus er altid frisk til at hjælpe Dem. Vi har over 40 års erfaring og kommer til Dem til aftalt tid. Vi lægger vægt på personlig rådgivning og kvalitet og tilbyder et bredt udvalg af gardiner, lameller, persienner, gardinvask, solafskærmning m.m. Ring og få en snak om dine muligheder. Der er kun én gardinekspert i området.

Landerslevvej 603630 Jægerspris

Gardinmageren tilbyder hjælp til alt indenfor gardiner, solafskærmning, akustik og erhvervsløsninger.Altid gratis opmåling og uforpligtende tilbud.Jeg glæder mig til at hjælpe dig, med at finde den bedste løsning til netop dit behov.