Se på kort

elektriker rudersdal 

gav 516 virksomheder i dette område

Løvenkjær A/S - Aut. Elinstallatør

Vejlemosevej 8A2840 Holte
logo

Løvenkjær A/S har base i både København og Holte. Vi er totalleverandører inden for installationer og vedligeholdelse af el og løser alle typer af el-opgaver for både private, boligselskaber, erhverv og industri. Vi har siden selskabet blev grundlagt af Ove Løvenkjær i 1914 haft både butiks- og installationsafdeling og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Faglighed forpligter, hver gang. Besøg butikken: Torvegade 25, 1400 København K eller vores webshop: www.lys-lamper.dk

Søkvist El-Anlæg A/S

Lukket

Nærumvænge Torv 232850 Nærum
logo

Søkvist El-Anlæg har el-afdeling i Herlev og butik i Nærum. Vi tilbyder faglig rådgivning og udfører, omlægger og vedligeholder store som små el-installationer. Vi udfører derudover el-eftersyn med dokumentation. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Poul Sejr Nielsen Entreprise A/S

Klintehøj Vænge 73460 Birkerød
logo

Poul Sejr Nielsen A/S er Nordsjællands største teknikhus Vi håndterer alle serviceopgaver inden for EL, VVS og Blikkenslagerarbejde. Ingen opgave er for stor eller lille. Uanset om det gælder private- offentlige eller erhvervskunder, sikrer vi altid konkurrencedygtige priser. Ingen opgave er for stor eller lille.

DANSK EL-FORBUND

Lukket

Nyropsgade 141602 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Rudersdal.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Poul Hvitved ApS

Tornevangsvej 903460 Birkerød
logo

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrer- og snedkerfirma, der forener stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. Vi har mere end 30 års erfaring inden for tømrer-og snedkerbranchen og har stor ekspertise i tagarbejde, vinduer og døre, ombyg/tilbyg, gulve, lofter, isolering, totalentrepriser m.m. Vi bidrager gerne med idéer ud fra vores mange erfaringer og tænker altid både økonomisk og energirigtigt, når vi rådgiver dig. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

7lights / True Handyman

Lukket

(5)

Næsborgvej 86, st. sal. tv2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Rudersdal.

Vores virksomhed omfatter en håndfuld dedikerede medarbejdere, som konstant arbejder på at levere den højeste kvalitet. Kundetilfredshed er hele grundstenen i vores forretning, som vi altid bestræber os på.Vi leverer den bedste kombination af funktionalitet med æstetik, fleksibilitet og traditionalisme. Derfor søger vi konstant at udvide vores team, hvor alle er velkomne som går op i samme værdier.levere den højeste kvalitet.

Emiliussen Elteknik ApS

Lukket

Topstykket 313460 Birkerød
logo

Emiliussen Elteknik ApS er specialister inden for el-installationer og står klar til at udføre el-opgaver for både private og erhverv, både små og store opgaver

Mbm El-Service

Birkerød Parkvej 184, 1. sal. th3460 Birkerød

Blue Control A/S

Topstykket 33460 Birkerød

PC Electric v/Per Christensen

Lukket

Turistvej 1963460 Birkerød

Birkerød Elektrikeren ApS

Ellebakken 273460 Birkerød

L-Tech ApS

Paradisstien 42840 Holte

City El-Anlæg ApS & City Lighting Aps

Lukket

Skovlytoften 122840 Holte

Alarm v/Dan Olesen

Vejlemosevej 472840 Holte

Virum Installation ApS

Wesselsmindevej 42850 Nærum

Tsg Nordic A/S

Birkerød Kongevej 194A3460 Birkerød

Avie

Skodsborgvej 189A2850 Nærum

Sankas Holding ApS

Plantagevej 78C3460 Birkerød

El Expert Vedbæk

Staktoften 8E2950 Vedbæk

Dansk-Eltjek ApS

Parcelvej 472840 Holte

Solar Polaris A/S

Frydenlundsvej 302950 Vedbæk

Htl Montage ApS

Søllerød Park 19, 1. sal. 92840 Holte

JH El-Teknik ApS

Toftebakken 9A3460 Birkerød

Ole Reiter Sørensen Autoriseret Elinstallatør ApS

Landsebakken 162840 Holte

Ms El ApS

Folesletten 212950 Vedbæk