Se på kort
Hvidelvej 77400 Herning

Landsdækkende service med Danmarks største kapacitet. Sikker levering til den rigtige pris og egen transport. Vi behandler tingene professionelt, overfladebehandling af små og større emner. Vi er naturligvis altid indstillet på at levere den vare, kunden ønsker. Men vi ser det samtidig som vores opgave at producere varen til den lavest mulige omkostning - også for miljøet.

Korinthvej 259220 Aalborg Øst

H.H. El-Galvanisering ApS er et fleksibelt firma med individuelle løsninger.Ring til os ganske uforpligtende og hør hvad vi kan gøre for dig! Vi træffes på tlf: 98 15 12 22 og 31 15 63 05.

Mosevænget 55550 Langeskov

Fyns Galvanisering A/S beskæftiger sig udelukkende med varmforzinkning og har mange års erfaring.Vores dygtige erfarne mandskab laver et grundigt arbejde, og vi kan tilbyde hurtig levering, hvis det ønskes.Vi tilstræber også en hjælpsom imødekommende service til vores kunder.Vi er centralt placeret på Fyn ved afkørsel 47.Se eventuelt mere på www.fynsgalvanisering.dk

Cypresvej 307400 Herning

Vi tilbyder en lang række forskellige afrensning metoder for at kunden får det resultat de søger. Vi bruger blandt andet Tøris, glas, højtryksvand, soda og vi selvfølgelig også helt normal sandblæsning.Line-X er en stærk Coating som bruges steder hvor overfladen skal beskyttes mod mekanisk slid eller som støjdæmpning. Line-X bliver blandt andet brugt i varebiler pga sin slidstyrke kan sprøjtes på så der ingen samlinger er og dermed gør coatingen vandtæt. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Måde Engvej 46700 Esbjerg

5 (1)

Hedemølle Erhvervsvej 108850 Bjerringbro