Se på kort

energirammeberegninger 

gav 15 virksomheder i dette område

L. P. Madsen Rådg. Ingeniører A/S

Lukket

Munkehatten 195220 Odense Sø
logo

L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S løser opgaver indenfor en bred vifte af arbejdsgrene for alle typer af byggeri. Vi deltager gerne i projekter fra idéfase til byggeriets afslutning og kan bidrage med bygherrerådgivning, projektering, projektledelse, byggestyring, tilsyn og meget mere alt efter kundens ønske.

Erik Pedersen ApS Rådg. Civilingeniører

Greveager 32670 Greve
logo

Erik Pedersen ApS er et rådgivende ingeniørfirma siden 1971. Gennem årene har vi løst mange forskellige ingeniøropgaver inden for bygge- og anlægssektoren. Det er en primær målsætning for firmaet at være i front med anvendelse af avanceret og veldokumenteret teknologi og viden, at tænke alternativt, samt at have mindst en anerkendt statiker. Samarbejde, kvalitet og fleksibilitet er i fokus og vi har et godt netværk af eksterne samarbejdspartnere, som vi har opbygget et tillidsfyldt forhold til.

byggesagkyndigsyd - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærke

Lukket

Jørgensgård 576200 Aabenraa
logo

factum2 aabenraa har skiftet navn til byggesagkyndigsyd. Vi er en af de mest dynamiske ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tætheds prøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand. Vores mål hos byggesagkyndigsyd er, at tilbyde en seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og altid med kunden i centrum.

Anders Jensen Rådgivende Ingeniører

Jernbanevej 144300 Holbæk
logo

Vi beskæftiger konstruktionsingeniører, VVS-ingeniører, el-ingeniør, konstruktører samt kontormedarbejder. Konstruktionsingeniørerne arbejder, med alle konstruktioner, murværk, træ, beton, stål m.fl. med stor viden inden for dimensionering af konstruktioner i anvendelses tilstand, brudgrænse og brandtilfælde. Der arbejdes ud fra nyeste norm sæt. VVS-ingeniørerne arbejder med alle installationer, vand, varme kedelanlæg, gas m.m. samt ventilation. El-ingeniøren arbejder med kraft- og lysinstallationer, belysningsanlæg, EDB-installationer og særinstallationer, ABA-anlæg, internvarsling og patientkaldeanlæg (nødkaldeanlæg).

Nyland Rådgivende Ingeniør ApS

Strandvejen 1104200 Slagelse
logo

Vi udarbejder energimærkning på små og store bygninger. Vor speciale er udarbejdelse af energimærkning på store nybyggede ejendomme forud for byggetilladelse i København s området herunder Køge. Da vi tidligere har lavet mange tilstandsrapporter kan vi hjælpe med købergennemgang. Vi kører til områderne Slagelse, Kalundborg, Sorø, Ringsted, Næstved.

Q Energi ApS

Lukket

Snogekær 823630 Jægerspris

Tegnestuen i Ertebølle

Gl. Møllevej 319640 Farsø

Ole Lund FRI Rådgivende Ingeniører

Tornagervej 62920 Charlottenlund

Brix & Kamp A/S

Lukket

Boeck-Hansens Vej 39000 Aalborg

Obh-Gruppen A/S

Agerhatten 255220 Odense Sø

Brix & Kamp Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Nørrebro 119800 Hjørring

Jens Krog Jensen Energiberegning ApS

Lukket

Søvænget 487451 Sunds

VH-consult

Venbjerg 466100 Haderslev

B. Lillelund ApS

Bøgevej 304171 Glumsø

Brix & Kamp A/S

Havnepladsen 129900 Frederikshavn