Se på kort

enfamiliehuse 

gav 28 virksomheder i dette område

Quattro Arkitekter A/S

Fabrikvej 138800 Viborg
logo

Quattro Arkitekter A/S beskæftiger sig med arkitekturprojekter indenfor et bredt område. Fælles for projekterne er visionen om at skabe vedkommende og unik arkitektur med funktionelle løsninger, der stemmer overens med bygherrens ønsker og krav. Dette sikres gennem en målrettet proces med et stort engagement uanset opgavens omfang og karakter. Vi tilstræber, at det endelige projekt er: af høj arkitektonisk værdi og kvalitet, unikt og tilpasset stedet, funktion og vedligeholdelsesvenligt.

DAN-PROJECT ApS

Lukket

Højrebygade 684920 Søllested
logo

DAN-PROJECT ApS beskæftiger sig med rådgivning inden for bygherrerådgivning partnering, totalrådgivning, fagtilsyn, arkitektrådgivning og miljøscreening i forbindelse med udførelse af byggeprojekter. DAN-PROJECT ApS består af dygtige, engagerede og kvalificerede medarbejdere, der løfter hver enkelt opgave til aftalt pris og tid i ordentlig kvalitet. Alle opgaver udføres med de rette velkvalificerede underrådgivere, som sammensættes efter opgavens art og omfang.

CUBUSconcept.dk ApS

Ordrupvej 652920 Charlottenlund
logo

Vi hjælper dig med at realisere dine drømme. Her er kunden i centrum.Vi arbejder efter Cirkulær økonomiske og grønne byggeprincipper lige fra materialevalget til vores bygnings aftryk på vore omgivelser uden at underkende de sociale aspekter. CUBUSConcept er et arkitektvirksomhed med fokus på sunde boliger og bygninger. CLEVERliving™ – Præfabrikerede Conceptboliger og arkitektur alle har råd til.

Tømrermester John Lillevang

Holbergsvej 407500 Holstebro

Tømrermester John Lillevang laver alle opgaver indenfor tømrerområdet.- Ring og hør nærmere

Tømrerfirmaet Asger M. Svendsen ApS

Åbent

Fonvadvej 87400 Herning
logo

Vi er et mindre tømrerfirma, som udfører faglige og kompetente tømrer. Som din tømrermester lægger vægt på, at alt er udført efter høje faglige standarder, hvilket er din sikkerhed for, at vi er et tømrerfirma, der tager dig og din opgave seriøst. Vi er desuden medlem af Dansk Håndværk Garantiordning, hvis opgave er at sikre dig som kunde bedst muligt.

Rudebeck A/S

Industrivej 76330 Padborg
logo

Velkommen til Rudebeck A/S. Rudebeck A/S er et håndværkerfirma (murerfirma, byggefirma, byggeforretning) med mange års erfaring. Vi udføre alt indenfor: Hovedentrepriser, Totalentrepriser, Ombygninger, Tilbygninger, Nybygninger, Belægningsarbejde, Betonarbejde, Byggestyring samt rådgivning, Aut. Kloakmestre, Kloakarbejde, Forsikringsskader, Renoveringer, Badeværelser, Murer- & byggearbejde, Jordarbejde, Facadearbejde. For mere info - klik på vores www eller ring uforpligtende på 74 67 04 56

Møllen Arkitekter ApS

Stengade 75B, 2. sal.3000 Helsingør
logo

Møllen Arkitekter ApS er en arkitektvirksomhed, som yder bistand med alle former for arkitektarbej­de inden­for planlægning, projek­tering, restaurering og gennem­førelse af byggeop­gaver. Den overvejende del af tegnestuens opgaver udføres som totalrådgivning, hvor tegnestuen står som totalrådgiver med ansvar for projekteringsledelse og for den økonomiske styring. Læs nærmere på hjemmesiden og kontakt os gerne, hvis du ønsker vores assistance til et projekt.

Danboring A/S

Diget 108620 Kjellerup

Nysom A/S

Grønnevangen 556000 Kolding

Svane Arkitektfirma

Solvangen 116400 Sønderborg

Steenbergs Tegnestue ApS

Åkirkebyvej 273700 Rønne

Arkitektfirmaet Lykke & Nielsen ApS

Kostervej 2, 1. sal. b4780 Stege

Kærhuse

Gullfossgade 42300 København S

STB Byg A/S

Gammelmarksvej 237100 Vejle

Leif Andersen ApS

Odinsvej 116862 Tistrup

Paustian Arkitekt ApS

Mikkel Bryggers Gade 3B, 2. sal. th1460 København K

LTM Arkitekt- og byggefirma

(5)

Vestergade 9A, 2. sal.8600 Silkeborg

Thyholm Murer A/S

Flovlevvej 67790 Thyholm

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

B.S.Ingemanns Vej 6A6400 Sønderborg

Udlejer Leif Larsen

Smedevej 109500 Hobro

Anpartsselskabet Af 15. Juni 2011

Havnealle 61, st. sal. th8700 Horsens

Konstruktør Erik Hougård

Løvlundvej 67250 Hejnsvig

Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S

Frederiksgade 74E8000 Aarhus C

Selskabet Af 6. Juni 2018 A/S

Bredskifte Allé 5, 1. sal.8210 Aarhus V

A1 Tegnestue ApS

Sukkeræble Have 155210 Odense Nv