Se på kort

facadesystemer 

gav 12 virksomheder i dette område

Mathiasen Byg

Tjørnevej 36950 Ringkøbing
logo

Hos Mathiasen Byg er du som kunde altid garanteret et professionelt og grundigt stykke arbejde og vi er din loyale og trofaste partner når det gælder byggeri. Om det er total- eller delentrepriser tilbyder vi alt med egne håndværkere indenfor: Tømrer-/snedkerarbejde, støbe-/murerarbejde, malerarbejde, energioptimering og byggestyring. Vi er din stærke partner når det gælder energioptimering og varmepumper og er selvfølgelig KMO godkendte. Mathiasen Byg ved hvad god service er!

A & W Perspektiva A/S

Østerled 104300 Holbæk
logo

A & W Perspektiva A/S er et dansk tømrerfirma, der har rødder helt tilbage til år 1900, hvor Asmussen & Weber grundlagde virksomheden. Lige siden har vi bestræbt os på at udvikle og fremstille kvalitetsbyggeri i træ med stor respekt for de håndværksmæssige traditioner men altid på forkant med udviklingen. Vi udfører alle former for træbyggerier, hvad enten de skal anvendes som privatbolig, i erhvervsøjemed eller bygges i offentligt regi og uanset om de er af permanent eller midlertidig karakter.

Murermester Uwe Thomsen ApS

Ingolf Nielsens Vej 196400 Sønderborg
logo

Vi har mere end 40 år på bagen indenfor murerfaget. Og det har vi, fordi den faglige stolthed og det gode håndværk altid har været et fundament for virksomheden og dens medarbejdere. Vi værdsætter vores arbejde, og det kan vores kunder mærke. Vi møder op hver eneste dag med masser af arbejdsglæde, og sætter en ære i at levere det bedste stykke arbejde, uanset om det er reparationer, vedligehold, tilbygning, ombygning eller nybyggeri.

P. Andersen & Søn Entreprise A/S

Baldersbækvej 302635 Ishøj
logo

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en af Danmarks førende facadeentreprenører. Specialet er facadepuds og facadeisolering, men vi udfører desuden afrensning, filtsning og omfugning af facader. Skal facaden afslutningsvis males eller udsmykkes med kvader og gesimser, klares også det. Vi opererer over hele Danmark på såvel store som små pladser.

VM Building Solutions Scandinavia A/S

Vejlsøvej 518600 Silkeborg

RIAS A/S

Industrivej 114000 Roskilde

Peters Facadesystemer Holding ApS

Metalbuen 342750 Ballerup

Scandinavian Weldtech A/S

Stamholmen 193F, 1. sal. th2650 Hvidovre

Murermester Sørenn K. Salsby

(5)

Lyngvej 26, 3. sal. tv2800 Kongens Lyngby

Inoxline ApS

Kochsgade 31D, 1. sal.5000 Odense C

Peter Facadesystemer Maler ApS

Carl Jacobsens Vej 17G, st. sal.2500 Valby

Citymureren ApS

Over-Holluf-Toften 95220 Odense Sø