Om Familjeterapeuterna Syd i Köpenhamn

Familjeterapeuterna Syd i Köpenhamn er en privat sundhedsudbyder i Sverige med filialer i udlandet. Vi tilbyder psykoterapi, parterapi og familierådgivning i Stockholm, København, Malmö, Barcelona, Uppsala, Örebro, Fuengirola, Helsingborg, Växjö, Nässjö og Göteborg. Vi samarbejder med Själbodgatans Psykoterapimottagning AB i Skåne, Kronoberg, Östra og Västra Götalands län.

Familjeterapeuterna Syd AB tilbyder familierådgivning, psykoterapi, uddannelse og vejledning. Vi beskriver vores arbejde som holistisk og eklektisk. Vi går ud fra, at alle mennesker ønsker det bedste og ønsker at blive værdsat.

Vi tilbyder privat parterapi, familierådgivning, gruppepsykoterapi og individuel psykoterapi. Vi arbejder med forskellige metoder, såsom psykodynamisk terapi, kognitiv adfærdsterapi, interpersonel terapi og systemisk terapi.

Du kan booke tid via familjeterapeuterna.kaddio.com/booking.

Vi tilbyder supervision og uddannelse inden for områder, hvor mellemmenneskelige relationer spiller en stor rolle i at løse konflikter og udvikle sig som individ/gruppe.

Vi tilbyder internetbaseret psykoterapi, også kendt som online terapi, chat terapi og telefonrådgivning, som kan bookes via telefon, bookingslink eller [email protected].

Vi taler svensk, arabisk, engelsk og dansk. Tolkebistand tilbydes ved behov.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Familjeterapeuterna Syd i Köpenhamn, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-