Se på kort

farvebehandling 

gav 10 virksomheder i dette område

Salon Sirocco

Lukket

Enghaven 44550 Asnæs
logo

Salon Sirocco hedder min frisørbiks - Sirocco betyder en ørkenvind, som kan blæse fra alle verdens hjørner og kan skifte hjørne pludseligt, ligesom håret og moden skifter. I min salon er kunden altid i centrum, da det er dig og dit hår, der er det vigtigste, når du er hos mig. Jeg glæder mig til at se dig!

Latinersalonen

Lukket

St. Sct. Mikkels Gade 148800 Viborg
logo

Book ONLINE på vores hjemmeside. Hos Latinersalonen gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum. Vi udfører bl.a. dameklip, herreklip, permanent, børneklip, bryn, vipper, striber, farver, brudehår og hair extensions.

Sax Klip

Lukket

Nørrevang 24990 Sakskøbing
logo

Vi er et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig, og vi giver gerne råd om, hvordan du bedst plejer dit hår. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up to date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden.

Salon Tina-P

Lukket

Søborg Hovedgade 12, st. tv, st. sal. tv2870 Dyssegård
logo

Vi følger med tidens hårtendenser og sætter altid vores kunder i fokus. Ring og høre mere.

Cleopatra Bo Larsen

Lukket

Jernbanegade 54700 Næstved
logo

Hos frisør Cleopatra er kunderne i centrum. Personlig rådgivning og godt håndværk er ikke noget, der bliver gået på kompromis med. Du kan altid kan være sikker på at få den bedste rådgivning hos frisør Cleopatra. Vi holder os inspireret og opdateret, ved at tage på internationale kurser.

Susanne's Malerfirma

Søndermarken 16670 Holsted

Salon 9700

Klintingvej 96830 Nørre Nebel

Salon Mo'ni

Langsigparken 366740 Bramming

Salon Saksen

Lukket

(5)

Gammel Stillingvej 431 a8462 Harlev J

Johnny Sten Intercoiffure

Gerritsgade 215700 Svendborg