Se på kort

feriepasning af dyr 

gav 116 virksomheder i dette område

Hundebørnehave København

Gentoftegade 68, 3. sal. tv2820 Gentofte
logo

Walk & Dog er en hundebørnehave der bygger på kærlighed til hunde, og tilbyder oplevelser, træning og social udvikling af din hund. Det skal være en god oplevelse for alle og noget hundene glæder sig til, når vi er nede på den knap 1ha store mark lige uden for Roskilde. Vi lægger stor vægt på at familierne der sender deres skønne hund afsted med mig, er helt trygge og får en hund hjem der er velstimuleret, træt og glad, efter 2 1/2 - 3 timers leg og træning i naturen og i alt slags vejr.

Græsted Kattepension

(5)

Holtvej 16B3230 Græsted
logo

Det skal være rart at være på ferie - også for katten. Græsted Kattepension, beliggende i Nordsjælland, er et moderne og velindrettet opholdssted for din kat, når du skal på ferie, eller af anden årsag må være væk. Måske holder du en stor fest med mange gæster, hvor katten ville være tryggere med roen i Græsted Kattepension. Derfor kan Græsted Kattepension tilbyde ophold af kortere eller længere varighed i hyggelige og rare omgivelser. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Nyholmegård Hundepension I/S

Mønvej 1524720 Præstø
logo

Familiens hund er en vigtig del af den ”gode tilværelse”, men det er friheden til at holde ferie også, og vi vil gerne give dig den frihed. Din hund har det allerbedst hjemme hos sig selv, men vi bestræber os meget på at være det bedste alternativ. Vores viden og erfaring med hunde er tilegnet gennem det meste af vores liv og især ved at have arbejdet professionelt med vores gæster på Ny Holmegård Hundepension siden vi overtog den i 1993.

Springbjerglund Dyrepension

(5)

Hærvejen 207183 Randbøl
logo

SPRINGBJERGLUND DYREPENSION er beliggende i landlige omgivelser på den gamle Hærvej, midt mellem Vejle, Egtved og Billund.​ Springbjerglund Dyrepension er nyindrettet og der er gjort alt for at gøre forholdene så optimale for dyrene som muligt. Om de skal på ferie, weekend, kursus, flytte, holde fri et par dage m.m., tager vi i disse perioder kærligt hånd om familiens dyr. Vi tilbyder gode trygge forhold med megen kontakt dyr og mennesker imellem hver eneste dag.

Bladstrup Hundepension

Glavendrupvej 155450 Otterup
logo

Bladstrup Hundepension har været i drift siden 1987 og er baseret på princippet om, at dit kæledyr er et værdifuldt medlem af din familie og fortjener den bedst mulige pleje. Vi ved at det er en tillidserklæring at passe på dine firbenede følgesvende, og vi gør alt for at holde sundhed, psykologi og fysiske tilstand af din hund på højt niveau. Det vigtigste for os er din & din hunds tilfredshed efter et behageligt ophold hos. Vi tilbyder et stort udvalg af hundeartikler, hundefoder& kattefoder.

Dyreværnet

Islevdalvej 852610 Rødovre

Hunde- Og Kattepension Tureby

Østerskovvej 224682 Tureby

Næstved Hundesportcenter ApS

Lille Bakkevej 24700 Næstved

Stevns Hundehotel

(5)

Råhovedvej 204672 Klippinge
logo

Stevns Hundehotel Pensionat for hunde. Hundene bor i store bokse. Alle hunde bliver luftet 2 gange dagligt i motionsgård.

Bæklund Kattehjem & Pension v/Jonna Fals

Øster Thirupvej 59800 Hjørring
logo

Kattehjem og pension med 23 års erfaring. Kontakt for yderligere information.

Dyreværnet /v. Søndergård Hunde- og Kattepension

(5)

Gabølvej 66000 Kolding
logo

Søndergård Hunde og Kattepension er beliggende kun 4km fra Kolding, i de skønneste omgivelser i den smukke Hylkedal. Pensionen blev etableret for 30 år siden og i 2003 købte Gitte Visbech pensionen, og har siden drevet den videre i samme gode og varme ånd, hvor der bliver lagt vægt på en god kontakt imellem parterne, og at hunden/katten er i centrum. Vi kan tilbyde din hund et godt og kærligt ferieophold, og lægger stor vægt på individuel pleje.

Andersens Hunde- og Kattepension

Frøstrupvej 3216800 Varde
logo

Vi driver pensionen ud fra det princip : Hvordan vi selv ville have passet vores dyr. #nl#Kun det bedste er godt nok. Vi passer dyrene som var det vores egne. Tryg ferie for dit kæledyr

Gårsdal Kattepension

Gårsdalvej 248800 Viborg
logo

Gårsdal Kattepension ligger i Midtjylland 7 km. vest for Viborg i en skøn natur med mark og skov. Pensionen har serviceret Midtjyllands katteejere 28 år og med os som indehavere siden januar 1998. Vi sørger for, at din kat får en god og kærlig pleje, mens du er på ferie. Kattepensionen er opvarmet. Vi fodrer med Uniq tørfoder. Vi passer også smådyr som kaniner og marsvin i vores dyrepension.

Brønshøj Kattepension

(3)

Tølløsevej 1062700 Brønshøj

Hestepension Birkholm

Ganløsevej 40 c3520 Farum

Furesødal - Wischmann

Birkerød Kongevej 53460 Birkerød

Nordgården Hestepension

Kappelevvej 172670 Greve

Stald Bro

(5)

Frieslandsvej 752791 Dragør

Vestegnens Hunde- & Kattepension

(4)

Lillemosevej 172640 Hedehusene

Hjemmekatten

Pilegårdsvej 21, 2. sal. th2860 Søborg

Møllerup Gods

Møllerupvej 248410 Rønde

Splidholm Hundepension

(5)

Splidholmvej 108300 Odder

HH Hundecenter

Røllenvej 199300 Sæby

Lampeladen

Bøtterupvej 16B3100 Hornbæk