Se på kort

filtning 

gav 12 virksomheder i dette område

Håndlavet Sorgenfri

Lukket

Sorgenfri 98740 Brædstrup
logo

Garn og tilbehør i høj kvalitet og hvor bæredygtighed er en selvfølge.Click & Collect 24/7

Filtestedet

Søndersig 279700 Brønderslev
logo

Butik åben efter aftale.Vi er en butik og webshop, som har alt til filtning. Vi har nok landets største udvalg af forskellige uldtyper, samt alt, hvad du ellers behøver til filtning. Se mere på hjemmesiden.

Spektrum

Lukket

Kildegårdsvej 16, kl. sal.2900 Hellerup
logo

Spektrum er butikken, der henvender sig til professionelle og studerende indenfor de textile fag med særlig vægt på materialer til textiltryk, indfarvning, filtning og patchwork/quiltning. Her kan du få alle de spændende materialer og redskaber, som du har brug for i dit kreative arbejde. Her er også altid mulighed for at få råd, vejledning og ny inspiration.

Uldjyden

Lukket

Østerbrogade 49670 Løgstør
logo

Hos Uldjyden har vi et stort udvalg af garn til strik. Hylderne er fyldt op med lækkert garn i mange forskellige kvaliteter, også garn der er velegnet til filtning og hækling. Derudover har vi et stort udvalg af strikkepinde, hæklenåle, strikkeopskrifter og meget andet sy og strikketilbehør. Vi har et stort udvalg af modetøj til kvinder i str. 36-52. Vores personale er uddannet i at give den bedste vejledning, når det gælder størrelse og pasform samt tilpasning indenfor lingeri.

Txtryk ApS

Thomashusvej 146100 Haderslev
logo

På vores hjemmeside kan du finde et stort antal af forskellige forproduceret varer, og der kommer hele tiden flere til, men der er altid mulighed for at få lavet produktet, som DU ønsker det. Mulighederne strækker sig fra bare, at få dit navn på en T-shirt, til at få special-designet privat/firma LOGO på alle former for textiler, eller noget helt andet i folie eller skal du bruge et design til dit byggeri eller tøj. Vi er leveringsdygtige i næsten alle former for design.

Rh Maler Service

Lukket

(5)

Hedelundhegnet 68B5270 Odense N

Kerteminde Husflid

Bakkevej 85450 Otterup

Janne Andersens Malerservice

Agervang 84070 Kirke Hyllinge

Mette Østman Filt

Lukket

Ørstedsgade 20, 1. sal.5000 Odense C

Rene's Malerfirma v/Rene Klemmensen

Brunhøjvej 68585 Glesborg

Malerhuset Houmann.dk

Egernvej 196000 Kolding