Se på kort

foredragsholdere 

gav 97 virksomheder i dette område

Anja Enggren - Trivselskonsulent Stress-Sorg-Søvn

Lukket

Kollerød Bygade 303450 Allerød
logo

Hos Anja Enggren får du personlig, nærværende og professionel hjælp til at håndtere stress, sorg og søvn - både privat og på arbejdspladsen.Anja Enggren rådgiver om bæredygtige løsninger til private og virksomheder. Din investering i livskvalitet og arbejdsmiljø er langsigtet.

Stresshouse

Amagertorv 14B, 3.1160 København K
logo

Stresshouse er stiftet af stresscoach Henrik Nord, og jeg er den, du vil møde i dagligdagen. Jeg tilbyder stresscoaching forløb i privat regi og i virksomhedsregi. Jeg tilbyder også foredrag om stress, stressforebyggelse og stressbehandling for virksomheder, netværk, organisationer, fagforeninger, skoler og foreninger.

Meredansk

Åbent

Bjerregade 6, 2. sal. th8740 Brædstrup
logo

Overvejer I at ansætte international arbejdskraft i produktionen? Eller er I allerede flere nationaliteter på virksomheden og oplever sproglige eller kulturelle udfordringer på arbejdspladsen? Bruger I lidt for mange ressourcer på at rekruttere og oplære nye medarbejdere? Bliv selvkørende i at modtage og inkludere internationale kollegaer.

VagnerS zOneklinik

Søndergade 4, 1 sal dør 5, 1 sal. sal.6400 Sønderborg
logo

Jeg er uddannet zoneterapeut siden 2013, og har taget kursus i massage og øreakupunktur. Jeg har haft min klinik siden april 2014 og arbejder med, at hjælpe indenfor alt også børn. Jeg arbejder udfra, at jeg skriver en lille journal for at hjælpe det enkelte menneske udfra et helhedsbillede - det er ikke sikkert at det du kommer med er det som er ubalancen.

Mette Toft Nielsen

Lukket

Slotsherrensvej 132720 Vanløse
logo

Som selvstændig konsulent hjælper jeg bl.a. lærere og andre undervisere, pædagoger, biblioteksansatte, forlagsredaktører, ledere, HR-ansvarlige, m.fl. med at udvikle retfærdige læringsprocesser og skabe ligeværdige relationer.Dette gør jeg med fokus på, hvordan vi gør op med undertrykkelsesstrukturer, forældede normer og herskerteknikker for i stedet at fremme tro på egne evner, selvværd og samhørighed.Jeg trækker på forskning fra både ind- og udland såvel som flere års praksiserfaring.

Lana Håndlæsning & Energimassage

Lukket

Lodsvænget 476710 Esbjerg V
logo

Hos Lana Academy - Håndlæsning & Energimassage er DU i fokus og sammen vælger vi den løsning der er bedst for DIN udvikling og DIN sundhed.Lana Academy tilbyder mange spændende spirituelle kurser (både fysiske og online), samt uddannelser i håndlæsning, blindtegning, healing, karma massage, hotstone massage og englekort.Du kan også tage Håndlæseruddannelsen her hos mig. Ring for mere information.

LOF Kursuscenter Syd- Øst- Midtfyn

Lukket

Skolegyden 275792 Årslev
logo

LOF Kursuscenter Syd-Øst-Midtfyn udbyder kurser og foredrag under folkeoplysningsloven i Faaborg-Midtfyn Kommune, Svendborg kommune, Nyborg kommune og Kerteminde kommune. LOF Kursuscenter Syd-Øst-Midtfyn ser samarbejde som en styrke og har rigtig mange samarbejdspartnere - biblioteker, sundhedscentre, andre aftenskoler, foreninger m. fl. Det er ikke et krav, at man bor i den kommune, hvor kurset udbydes.

Design Circus ApS

Lukket

Kirkebakken 82820 Gentofte

Wenneberg & Co. v/Signe Wenneberg

Rygårds Alle 542900 Hellerup

Præstationspsykologi v/Jakob Hansen

(5)

Bogensevej 34000 Roskilde

Storm P

Strandbakken 94793 Bogø By

Contrive ApS

Lodsvej 55, st. sal. tv2650 Hvidovre

Sailius

Grønnedal 1065700 Svendborg

Act-On-It

Filmtorvet 703500 Værløse

LOF Slagelse-Korsør-Skælskør

Lukket

Gl.Torv 4A, 1. sal.4200 Slagelse

Neu;Sight

Ø Strandgade 216950 Ringkøbing

Gamborg Foredragsforening

Mølleløkken 195500 Middelfart

Christine Feldthaus

(5)

Toftøjevej 3B2720 Vanløse

Katapult B

Gammelgårdsvej 613520 Farum

Psyke og Helbred

Lukket

Fredensgade 12C8382 Hinnerup

Human Upgrade ApS

Thorsø Allé 68600 Silkeborg

Tyge Mortensen

Rudmevej 805750 Ringe

Tokeagerschou.dk ApS

Åbent

Jens Baggesens Vej 80, 2. sal. tv8210 Aarhus V

Poul Marcus

Elbækvej 418700 Horsens