Se på kort

fotojournalister 

gav 12 virksomheder i dette område

Kiwa Foto

Lukket

Bursøvej 124930 Maribo
logo

KiWa Foto sætter en ære i at yde den bedste service til vores kunder. Vi udfører alle former for foto og videoopgaver: Erhvervsfoto, bryllup, konfirmationer, studenterfoto, gallafester, kobber- sølv- og guldbryllupper, barnedåb, begravelser/bisættelser, graviditetsfoto, spædbørnsfoto, almindelig portrætfotografering til gaver, polterabends etc. Derudover laver vi også temafotos, heriblandt 50'er- 60'er- 70'er temaer, tema med fokus på psykisk og fysisk sygdom og meget andet!

M.H. Fotograf

Åbent

Møllegyden 195250 Odense Sv
logo

Billeder siger mere end 1000 ord - Min fornemmeste opgave er at forevige de øjeblikke der betyder noget for dig. Så uanset om det brylluppet eller familien der skal tages billeder af. Så tilbyder jeg kompetent rådgivning og de perfekte billeder til lige netop det du ønsker.

Fotograf Ingrid Riis

Toldbodgade 134800 Nykøbing F
logo

Freelance fotograf: pressefotografering, portrætter, erhvervsportrætter, virksomhedsprofiler og fagblade. Se min hjemmeside.Laver desværre IKKE pasfoto.

Fotograf Jesper Voldgaard

Åbent

Mosevej 20A8240 Risskov
logo

Med 20 år som professionel fotograf og fotojournalist i Aarhus og Midtylland har Jesper Voldgaard arbejdet med billeder og film til private og offentlige organisationer landsdækkende medier og virksomheder i hele Danmark.De primære stofområder er erhvervsliv, klima og miljø, undervisning, sundhed og sociale forhold.Han er tidligere pressefotograf på bl.a. Morgenavisen Jyllands-Posten og lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Galleri Slettestrand V/ Finn Byrum

Lukket

Laksevej 49690 Fjerritslev

Fotojournalist Iben Gad

Lukket

Håndværkerhaven 41, 1. th.2400 København Nv

Baghuset Pressefoto

Frydendalsvej 79000 Aalborg

nordpool v/ Tim Riediger

Todsbøl Gammel Skolevej 106360 Tinglev

Fotograf - fotojournalist Hans Ravn

Lukket

Mylius Erichsens Vej 149800 Hjørring

Christian Thorsen Foto

Elna Munchs Gade 6, 2. sal. th8220 Brabrand

Fotograf Ricky John Molloy Aps

Fenrisvej 284300 Holbæk

Jeppezen

Filmbyen 21, 4. sal. nv8000 Aarhus C