Se på kort

frostrum 

gav 301 virksomheder i dette område

Frøstrups

Fredericiavej 167100 Vejle

A-Z-Trading

Damgade 73B6400 Sønderborg
logo

Vi er igen blevet eneforhandler af Isomasters køle- og fryserum,som vi har leveret i mere end 30 år.Vi sælger også stadig Kide og SBS køle- og fryserum.Lad os give dig et oplæg / tilbud tilpasset dine behov.​

Køledanmark ApS

Fuglebækvej 2B, 1. sal.2770 Kastrup
logo

KøleDanmark er en danskejet virksomhed, som arbejder for at finde fornuftige energirigtige løsninger til vore kunder nye som gamle. Uanset om det er gamle eller nye anlæg, kan der ofte gøres noget for at spare lidt ekstra. Vores mål er at blive danskernes foretrukne valg, når det handler om energirigtige klima-, køle-, fryse- eller varmeopgaver. Læs mere på hjemmesiden.

Haarby Køleteknik ApS

Strandbyvej 235683 Haarby
logo

Hos Haarby Køleteknik laver vi det meste inden for industriel køling. Hvis du har et behov inden for køling, så kan vi med stor sikkerhed hjælpe dig på vej. Tag endelig kontakt til os i formularen nederst på siden, hvis du har spørgsmål eller overvejelser - så kan vi hjælpe dig videre.

TK Montage Vest og KBH ApS

Øresundsvej 56715 Esbjerg N
logo

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi servicere i hele Danmark. TK Montage ApS har speciale inden for ventilation og køl, herunder komfortventilation, gasventilation og naturlig ventilation. Vi har opbygget en stor portefølje af tilfredse kunder, som spænder lige fra privatpersoner til multinationale selskaber. Vores tilfredse kunder er blevet skabt af vores faglærte og kompetente medarbejdere, som råder over mange års erfaring.

JH Service & Montage A/S

(2.5)

Grauballe Gudenåvej 228600 Silkeborg
logo

JH service & montage er grundlagt i marts 2010 af John Haack, uddannet elektriker og kølemontør. Mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser. Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at "spille rigtigt". Vi kører i hele landet!

Dansk Køle Service ApS

Geminivej 642670 Greve
logo

Dansk Køle Service A/S,der er specialister i transportkøl, blev etableret i 1991 af Peter Klinge med en bekvem beliggenhed i Greve lige ved motorvejen. I dag er firmaet autoriseret forhandler af både Carrier Transicold transportkøleanlæg, Carrier Sütrack airconditionsystemer og Schmitz Cargobull reservedele. Dansk Køle Service tilbyder desuden service og reparation af alle typer transportkøleanlæg og auto aircondition samt montering og servicering af Webasto varmeanlæg.

Sørens Storkøkken Service

Åsedamsvej 113760 Gudhjem
logo

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os og hør hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Elcold Frysere Hobro ApS

Løgstørvej 819500 Hobro
logo

Elcold er producent af kummefrysere og kølere til både erhvervskunder og private. Virksomheden blev grundlagt i 1961 og i dag er en veletableret virksomhed, der eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. Se mere på hjemmesiden.

Klima Service Nord - NHS

Snedronningens Vej 809230 Svenstrup J
logo

Vi arbejder med aircondition, varmepumper, køleudstyr som drikkevandskølere, isterningemaskiner, chillere og ventilation. Montering & lovpligtige eftersyn og reparationer er alle opgaver vi løser vi med mere end 10 års erfaring som køletekniker og ventilationstekniker. God Information om opgaven er vigtig for den bedste og hurtigste løsning.

Silkeborg Klimacenter Aps

Tietgensvej 148600 Silkeborg

Støvsugerspecialisten Gunnar Christensen. Herning A/S

Teglvænget 637400 Herning

Thermo King Container - Denmark A/S

Silkeborgvej 28000 Aarhus C

LMT Køling A/S

Håndværkervangen 23550 Slangerup

Kølemadsen A/S

Læssevej 189850 Hirtshals

Angelo Køleteknik A/S

Vestermarken 178260 Viby J

Johnson Controls Denmark ApS Køle

Christian X's Vej 2018270 Højbjerg

Padborg Frysehus

Industrivej 106330 Padborg

Carrier Transicold Scandinavia A/S

Industrivej 306330 Padborg

PVN Køleteknik A/S

Krogagervej 1A5750 Ringe

Dansk Trykinspektion ApS

(5)

Rådhusgade 1008300 Odder

Lemvig Køleservice

Vesterhavsgade 527680 Thyborøn

PRO ventilation a/s

H.J. Holst Vej 202610 Rødovre

Samsø Køleteknik

Kalkhavesvej 128305 Samsø

J-F Køleteknik A/S

Bakken 37120 Vejle Øst