Se på kort

fryserum 

gav 249 virksomheder i dette område

A-Z-Trading

Damgade 73B6400 Sønderborg
logo

Vi er igen blevet eneforhandler af Isomasters køle- og fryserum,som vi har leveret i mere end 30 år.Vi sælger også stadig Kide og SBS køle- og fryserum.Lad os give dig et oplæg / tilbud tilpasset dine behov.​

Sørens Storkøkken Service

Åsedamsvej 113760 Gudhjem
logo

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os og hør hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Thy Teknik og Klima ApS

Røjkærvej 27760 Hurup Thy
logo

Thy Teknik & Klima ApS er et ungt dansk firma, der udelukkende beskæftiger sig med Aircondition, Varmepumper, Jordvarmeanlæg, Køleanlæg samt El-teknik.Vi ekspert på disse områder og vil altid kunne råde Jer til den bedste løsning.

Midtfjord El A/S

Limfjordsvej 109670 Løgstør
logo

Hos Midtfjord EL A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset opgavens størrelse. Du kan derfor være sikker på, at vi lægger alle kræfter i såvel hjemmeløsninger som komplette industriinstallationer. Og vores erfaringer dækker lige så bredt. Hos Midtfjord EL A/S finder du udelukkende kompetente medarbejdere, som gerne svarer på spørgsmål angående håndværksmæssige opgaver i absolut topkvalitet. Så ring eller skriv til os.

TK Montage Vest og KBH ApS

Øresundsvej 56715 Esbjerg N
logo

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi servicere i hele Danmark. TK Montage ApS har speciale inden for ventilation og køl, herunder komfortventilation, gasventilation og naturlig ventilation. Vi har opbygget en stor portefølje af tilfredse kunder, som spænder lige fra privatpersoner til multinationale selskaber. Vores tilfredse kunder er blevet skabt af vores faglærte og kompetente medarbejdere, som råder over mange års erfaring.

JH Service & Montage A/S

(2.5)

Grauballe Gudenåvej 228600 Silkeborg
logo

JH service & montage er grundlagt i marts 2010 af John Haack, uddannet elektriker og kølemontør. Mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser. Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at "spille rigtigt". Vi kører i hele landet!

Dansk Køle Service ApS

Geminivej 642670 Greve
logo

Dansk Køle Service A/S,der er specialister i transportkøl, blev etableret i 1991 af Peter Klinge med en bekvem beliggenhed i Greve lige ved motorvejen. I dag er firmaet autoriseret forhandler af både Carrier Transicold transportkøleanlæg, Carrier Sütrack airconditionsystemer og Schmitz Cargobull reservedele. Dansk Køle Service tilbyder desuden service og reparation af alle typer transportkøleanlæg og auto aircondition samt montering og servicering af Webasto varmeanlæg.

Elcold Frysere Hobro ApS

Løgstørvej 819500 Hobro
logo

Elcold er producent af kummefrysere og kølere til både erhvervskunder og private. Virksomheden blev grundlagt i 1961 og i dag er en veletableret virksomhed, der eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. Se mere på hjemmesiden.

Klima Service Nord - NHS

Snedronningens Vej 809230 Svenstrup J
logo

Vi arbejder med aircondition, varmepumper, køleudstyr som drikkevandskølere, isterningemaskiner, chillere og ventilation. Montering & lovpligtige eftersyn og reparationer er alle opgaver vi løser vi med mere end 10 års erfaring som køletekniker og ventilationstekniker. God Information om opgaven er vigtig for den bedste og hurtigste løsning.

Silkeborg Klimacenter Aps

Tietgensvej 148600 Silkeborg

LMT Køling A/S

Håndværkervangen 23550 Slangerup

Pharmacold A/S

Baldershøj 192635 Ishøj

H. Jessen Jürgensen A/S

Tempovej 18 222750 Ballerup

Carrier Transicold Scandinavia A/S

Industrivej 306330 Padborg

Odense Køleteknik ApS

Kratholmvej 645260 Odense S

Støvsugerspecialisten Gunnar Christensen. Herning A/S

Teglvænget 637400 Herning

Thermo King Container - Denmark A/S

Silkeborgvej 28000 Aarhus C

Kølemadsen A/S

Læssevej 189850 Hirtshals

Angelo Køleteknik A/S

Vestermarken 178260 Viby J

Johnson Controls Denmark ApS Køle

Christian X's Vej 2018270 Højbjerg

Padborg Frysehus

Industrivej 106330 Padborg

PVN Køleteknik A/S

Krogagervej 1A5750 Ringe

Dansk Trykinspektion ApS

(5)

Rådhusgade 1008300 Odder

Lemvig Køleservice

Vesterhavsgade 527680 Thyborøn

PRO ventilation a/s

H.J. Holst Vej 202610 Rødovre